Szegény forugazdát teljesen szétkűditek 🤣 pedig azt akarja bizonygatni hogy az eu mennyire nagyon korrupt, de így nem győz szegény sose ha minden példájára 5 magyar ellenpéldát hoztok 🤣
"Jól indul az év. Homároztam-osztrigáztam a tengerparton, és lett pár plázám. Farháton rágódó, fűtést tekergető, szakciósinflációs parasztok, szevasztok!"
Nevetni vagy sírni fogsz, én első kézből ismerek olyan konkrét esetet, amikor valakit az alapján akartak a pénzek rossz felhasználásával megvádolni, mert túl olcsón vásárolt...
hol a link?Meg mindig nem latom es lehetoleg ne magyart vagy valami orosz oldalt linkelj koszi plussz Aki orbant vedi Mislav Kolakusic az nekem nagyon gyanus xD
Ami igaz, az igaz, nem tudom az amcsik hogyan intézik, transzparensen, vagy a fű alatt lopnak, de az biztos, hogy a pénzükért nagyon sok előnyt kapnak. Aki támogat, az elvárja, hogy az ő kottájukból játszanak és hozzák döntéseiket. Csak ott az az előny, hogy minden magánkézben van, így a közöst nem tudják szétlopni.
Az egy nagyon hiú ábránd, hogy bármit is vissza tudunk venni a NER-től. Százszorosan bebiztosították magukat. Ahhoz a rendszert kellene megváltoztatni, amihez nem elég egy bársonyos forradalom. Parlamenti választásokkal meg vicc ez a gondolat.
Amerikáról meg jobb ha nem beszélünk. Ott az természetes, hogy a vállalatok támogatják a kampányt és előnyöket várnak és kapnak a törvényhozóktól. Biden 2. legnagyobb támogatója a coinos FTX volt. Nagyon sokáig nem is jöttek rá , hogy ez csak egy óriási piramisjáték. Én meg már a megalapításuktól tudom és írtam itt is. Csak a fórumba kellett volna beleolvasniuk. :-) Madoff egy elismert befektető volt a legnagyobb nevek keresték a társaságát. Itt mindenki vak???
Nanana... Volt neki jópár vadászháza, és egyébként sem lölö lop, hanem vityka... kádár valóban nélkülözött a mai polvezetőkhöz képest, mind rózsadombi háza, mind balatoni külön nyaralója semmiség bármelyik NER-lovag ágyasának a vagyonához képest. de akkor is volt korrupció, csak vagyonos emberek nehezebben tudták befolyásolni a hatalommal rendelkezőket.
Cinege egész életében a töredékét lopta el, mint lölö 1 perc alatt. Szociban nem a vagyon volt a mérvadó, hanem a hatalom. Az, hogy használta, még nem biztos, hogy az övé volt. Persze a ´80-as években már kezdett megváltozni. Kádárnak mekkora vagyona volt?
Már megbukott az EP elnök? Vagyonelkobzás és felnégyelés? Á dehogy, leváltják és élvezheti a vagyonát. Láttam a videót, mikor az EP képviselők csak azért álltak meg reggel a portán, hogy a jelenléti ívet aláírják és már szaladtak is haza. Ott is lopnak csalnak, csak senki nem piszkálja. A képviselőnek a fizetésükhöz képest sokszorosa a juttatások, amiből luxusingatlanokat meg medencéket vásárolnak. Fiktív számlákkal vesznek fel százezreket, amit maguknak szavaztak meg. Akiket elkapnak, az csak a jéghegy csúcsa, nagyon vigyáznak, hogy le ne bukjanak. A korrupt és a korrumpáló meg nagyon sokat nyer, így biztosan nem fognak "köpni", mert akkor nagy bajba kerülnének.
Ez sem igaz. Szociban sokan loptak keveset - miénk a gyár, vigyük haza! elv alapján, de azért akkor is voltak nagy lenyúlások is, pl. Cinege et. vadászházai, stb. Az viszont igaz, hogy ugyanakkora volt a hazai sajtója, mint most. :)
EU korrupciós ügyei