Sajnos nem hinném, hogy közlemény lesz addig. Ne is készítsünk ilyen hiú ábrándokat, mert megint esünk 10%-ot a kgy után! Türelem, türelem az hosszútávú irány egyértelmű!
Szerintem minden penzedet rakd ra.Valahol biztosan lehet arra fogadni.Ugyes.Taps.Gondolom a Momentum fog nyerni vagy a Jobbik.Meg a szezullott komcsi part.Tobbet ne igyal kerlek.
Sziasztok, én a tegnapi közzétételt úgy értelmezem, hogy a 28-ai közgyűlésen csak a 14. valamint a 17-20 napirendi pontok kerülnek tárgyalásra, a többi nem. Ti hogy értelmeztétek ezt a részt? A másik észrevételem, hogy Papp István részvételét többen úgy értelmeztétek, hogy biztosan IT/telco-s cég kerül ide. Szerintem ő nem az IT-s múltja miatt került be, hanem emiatt: "párhuzamosan pedig megalapította saját vállalkozását, a kockázatitőke-befektető
Thriveo Central Europe Kft.-t, amelyben a mai napig alapító-vezérigazgatójaként".
Én nem dobom, itt hatalmas funda lesz rövid időn belül. A jelenlegi állapot kb. olyan, hogy a vonat visszafelé tolat, hogy új vágányra álljon, de már tudjuk ki vezeti csak azt nem tudjuk hova megy.
Ki az a nem normalis aki ezen az aron onti mondjunk mint az elobb 40K-t.?Ne vicceskedjunk mar kerem szepen.Ontesek nelkul siman 100ft lennenk sot nem is zugtunk volna be.Delutan lesznek akik kellemetlenul fognak visszaemlekezni erre a delelottre.Fogjak majd a fejuket.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A