Nézve a többi "versenytársat", én egy olyan 0.25-0.75 súlyt el tudok képzelni, de ezek komoly számítások, franc se tudja. A legérdekesebb, hogy milyen vételi erőt generálhat. A reprezentatív értéke valószínűleg sokkal erősebb lenne, mint a pillanatnyi megugrás, hiszen javítja BCS tárgyalási pozícióit is szvsz.
Jah, köszönöm szépen! Mondjuk a mi kosarunkba már nem hiszem, hogy sok fér, pakoljon más is, szűkítve a közkezet. Az Ftse és a BUX is ezért fontos sok más egyéb, reklám értékkel bíró tényező mellett. Ha indul a karnevál tavasszal, nyilván nincs ellenünkre kevesebb kereskedhető papír.
Mondanám hogy időm mint tenger, ... de sietek! 👍🏻 Köszi az összefoglalót!
Törölt felhasználó2019. 03. 03. 13:33
Egyik nem regisztrált részvényes társunkkal az alábbiakra jutottam: Andy kért egy 5%-ot birtokló céget BCS-től, amely a Dynamopest, amelyet 2018 júniusában alapítottak. Berakták Bakait, aztán Andy megvette a céget és vele együtt a szavazati jogokat. Bakainak 0,5M, Tremmelnek 1M részvénye volt a novemberi könyv alapján. Andy elhunyt, ezt követően a forgalmi adatokat tekintve 1:2 arányban estünk, majd emelkedtünk. Jelenleg Bakait váltotta Tremmel, az amelyik valószínűsíthetően segédkezett Andynek az utolsó hónapjaiban a portfolió mozgatásában. Mivel Tremmel került be a Dynamoba, szvsz tartja a pakkját, de akkor a többi szalmaember is. TV2..... SZVSZ Andy nem véletlenül csak 5%-ot kért... Azt gondolom, hogy SCS helytálló információt kapott sms-ben és változatlan a terv az Est-el, azaz Andy halála érdemben nem befolyásolja a jövőbeli akvizíciós terveket! Ismerős ez a szófordulat, ugye????? Készen álltok egy nemzeti media holdinghoz? :)))))
https://index.hu/gazdasag/2019/01/21/kie_lesz_a_vajna-vagyon/ Pár nappal a halála előtt például még egy új ingatlanának építkezési tervrajzait hagyta jóvá, és az elmúlt időszakban is folyamatosan tárgyalt, legtöbbször nem valamelyik cége irodájában, hanem immár elsősorban a Szemlőhegyen, a Szeréna úti lakhelye nappalijában.Nagy élet volt itt, mindig mozgott arrafelé egy csomó ember, például Tremmel Zoltán, aki Vajna vagyonkezelési kérdéseiben a legfontosabb bizalmi ember volt, mentek a milliárdos tárgyalások, és ha itthon volt, néha Tímea is átszaladt, mert kereste a macskáit – hallottuk.
Andy Vajna halála után régi harcostársa, Samuel Russell Falconello foglalta el a birodalom központi társaságának, az Egyesült Államokban, Delaware államban bejegyzett Cinergi Pictures Entertainment Inc.-nek a megüresedett elnöki posztját. Vajna magyarországi vagyonát 70 milliárd forint közelébe becsülték, ennek jelentős része az offshore paradicsomban működő Cinergiben összpontosul. Így alakította át a cégstruktúrát a NER-milliárdos a múlt év végén - értesült a 24.hu.
Bakai és Tremmel....ezt a két nevet emlegették mikor valaki egy emailt küldözgetett azoknak akik ezt kérték...volt is egy kis vita ebböl.azt állította (valami G betüs illető) hogy ezeket a neveket látta a könyvben akkor....én nem tudom nem voltam ott!tremmel most akkor tuti benne van az estben még ha beépűlt a dinamoba....szvsz
Bakait váltotta Tremmel. Korábban Gabriellát váltotta Bakai, miközben a Dynamopest tulajdonosa még nem AV cége volt, söt csak hetekkel később adták el a céget.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A