márcuis 14 csütörtök tőzsdei nap, majd 15-e péntek Nemzeti Ünnep "az életbe lépés időpontja valószinüleg márc 16 lesz , annál is inkább , mert 14 ,15 , 16, 17 nem tözsdei nap."
Én meg azt mondom, hogy 76-ra ugrott a jogerős ítélet hírére, azóta pedig pár felminősítést kapott a cég... inkább köszönjük meg kevésbé kitartó exrészvényestársainknak, hogy ide lenyomták, és ilyen közel a kiteljesüléséhez még mindig lehet 100 alatt venni. Nem várom 70-re!
Vaculak! Nem szeretnéd az IT-ben a kisbefektetők érdekeit képviselni? Felvetetjük majd a napirendi pontok kiegészítéseként, ha elvállalod!!! Pár százalékot össze tudunk grundolni, ha szükséges!!! :-))
1./ A közgyűlés a Társaság legfőbb szerve. 2./ A közgyűlést a Ptk. által meghatározott esetekben a Ptk-ban megjelölt személyek hívhatják össze, azzal hogy évi egy rendes közgyűlés tartása minden év január 1. és április 30. között kötelező. 3./ A közgyűlésre szóló meghívót – amennyiben a Ptk. eltérő rendelkezést nem tartalmaz – a közgyűlés kezdőnapját legalább harminc nappal megelőzően az Alapszabály XIX/1. pontja szerinti rendben kell közzétenni. 4./ Az Igazgatóság a beszámolónak és az Igazgatóság, valamint a Felügyelő Bizottság jelentésének lényeges adatait, valamint a napirenden szereplő ügyekkel kapcsolatos előterjesztéseket és az azokra vonatkozó felügyelő bizottsági jelentéseket, valamint a határozati javaslatokat a Társaság hirdetményeinek közzétételére vonatkozó rendelkezések szerint a közgyűlést megelőzően legalább huszonegy nappal nyilvánosságra hozza.
Ha a BUX indexbe kerülés, a likvidnek minősítés, a FTSE indexbe kerülés, a magas közkéz és részvényszám után sem találnak befektetőt, akkor a BÉT történetének legynagyobb lúzereivel van dolgunk!
Közgyüli mikor lesz vajon? Szerintem addigra lesz valami, a pontokba meg be lehet írni már előre konkrétumok nélkül, hogy vezető tisztségviselők választása, stb
bcs leirta mindent bujra kell kezdeni,ez a tény ,és az hosszu idö fél év egy év,azért irtam hogy összel talán lesz valami.addig szivás
Törölt felhasználó2019. 03. 02. 10:13
Előzmény:
törölt hozzászólás
ha kgy-ig nem lesz semmi, és a kgy napirendi pontjai is csak a sablont hozzák, akkor is 1 dolog miatt van várakozás a kgy-re, a friss részvénykönyv. abból legalább 1-2 apróság leszűrhető lesz.
Tudom h van elet es azt is tudom h az aljassag kerdese se szempont. En csak leirtam amit epp magamon erzek. Az en rossz dontesem h rosszkor szalltam be, nekem epp emiatt az idotenyezo a legfajdalmasabb.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A