Mikor Andy-t bejelentették tulajnak, akkor kb. itt volt az árfolyam. (Előtte meg 189 volt a csúcsa.) Akkor ezek szerint itt be is fékezhet, és it stabilizálódik. De holnap még esni fog szerintem, de már nagyobb forgalommal, egyre többen szállnak be. Ha meg 50-ig esik, akkor megint ez lesz a legnagyobb sztori 2019-ben. Elég egy pozitív bejelnetés és megint felfelé lesz meredek. Dont fos ladies and gentlemens .
Ez egy rossz rémálom, felsem tudom fogni, hogy lehetünk ilyen szerencsétlenek, hogy az öreg mielőtt bármit is apportált volna a cégbe bedobja a kulcsot.
Kb így voltam én is. Múlt héten tervezgettem, hogy veszek egy nagyobb adagot a meglévőhöz, de el voltam havazva meló miatt és erre a hétre toltam a dolgot...
Azon mosolyogtam, hogy az Appenin fórumban valaki írta, hogy majd jönnek át oda az Estből.. Szvsz. lesz az az árfolyam, hogy inkább az Appot adják, hogy ezt vegyenek.. És most is csak magamból indultam ki..😀
Mondtam,hogy kovetem es figyelem a hireket.Meg az is elofordulhatott volna,hogy veszek mert itt mar tutira mondtak,hogy mindent ide apportal be Andy.Aztan most meg mar azt olvasom,hogy nem is o lett volna a befuto es nem hozott volna semmit.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A