Koszi. Nekem nagyon ritkan, de akkor az brutalis. Szinte akkor is erzem, emlekszem, ha nem faj... Az egyik legrosszagbb a fejfajas, az ember mukodeskeptelenne valik. Egyutterzek Lastal.
Pihenőre került a kolléga, itt nem akasztgatunk fel senkit, ez nem a sarki késdobaló. Még mindig fáj a fejem, bár már jobban vagyok, nem az igazi. 2 hete tart ez a cluster fejfájás, rettenetes. Semmi sem természetes az életben, most jöttem rá. Az se, hogy nyugodtan alszik az ember és reggel kipihenten kel. 2 óránként kelek. A profit sem az. Legyünk szvsz. türelemmel és örüljünk annak, ami van. Továbbra is töretlenül: hajrá Est!
Sztem nem fenyegetőzött senki, csak nem szeretik ha valaki primitív. Senkit nem kényszerítettek Mo-n speka rv vásárlásra. Ha valaki nem szereti a kockázatot, vehet állampapírt ingatlant, Zwackot Nyomdát GSPARK-ot vagy marad a párnacihe. Aki belevett az ML és egybp speka kis rv-be az átlag feletti hasznot remél(t) és ezért vállalni kell kockázatot. Ha mindig felkötnénk valakit amiatt mert valami nem úgy történik ahogy mi szeretnénk, akkor már nem lenne élő ember ebben az országban.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A