Hozzateszem nem ertek egyet, hogy a masik topik elen Nemmondokleval csak a fel-felrol szol, es kindenkit tilt. Elfelejti, hogy majrezott amikor visszanezett 100 ala. :)
Ha semmi nincs a ceg mogott akkor mi hajtotta fel eddig az arat? Miert ennyi az arfolyam? Volt egy Set rally is. Az a ceg ert annyit? Ott mi repitettte 200 fole. Komolyabb tozsdes emberek szerint is lehet itt valami es felviszik az arat 200-250-re. Plane az elkulonites utan. A VG-ben miert jelent meg cikk 09-en ha lufi lenne? :)
Nem nehéz. Csak ahogy írtam, ha a legjobb szcenárió lesz ( van befektető, tudja mit akar, megvan az apport tárgy), akkor is indokolatlan az árszint. A 100m körüli rvszám valószínűsíthető, ekkor a kapitalizáció már 20mrd Ft körüli. Ez abszurd egy a startvonalnál, amikor még üres a cég. Innen kell máj még hitelt felvenni, vagy apporttal tovább emelni a részvényszámot. Ráadásul az apportálandó céget piaci áron lehet bevinni. Azért írok, mert látszik, hogy vannak itt kezdők is, akik ezen szeretnének gyorsan meggazdagodni, holott innen a bukás lehetősége legalább akkora, ha nem nagyobb Nem árt, ha láthatóak józan vélemények is, amik tényekre alapulnak. A másik topikból kitudjamiértnemmondle ezeket száműzte. Jellemző.
Én is bármit ki tudok találni bármelyik papírhoz. Hogy ezt ide magabiztosan ismétlődően írjam, csak vastag bőr kell az arcra. A másik, hogy ha van is, akkor is full indokolatlan a mostani ár. Lásd 4iG, ahol ott van ML, már ki van alakítva a profil, van 17 mrd árbevétel, és ennél kisebb a kapitalizációja. Ezt a különbséget csak az őrület magyarázhatja.
Last, piros páros 1 órakor 100,- 1 óra 1perc 400,- ;)))
Értem hogy találtál egy még nagyobb balekot, vagy csak reménykedsz hogy nem fog a körmödre égni, kitudja, de továbbra sincs 1Ft tőke egy papír mögött ez a tény, a jelen. Tevékenység nincs, jövőkép nincs, csak néhány vinnyogó topikoló személyeskedik, általánosít, hazudozik. Tartom a véleményem hogy elmebeteg aki ebből itt vesz nem befektető és nem spekuláns.
Kiváló levezetés. Nekem is tetszik. Annak külön örülök hogy jött a lebeszélő hadtest. Exet még szedjétek össze meg macikát. Legyetek itt amikor MEGINT nem lesz igazatok :D :D
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek