Nem apportos az eladó, hanem szimpla árlenyomó...
Ezt szerintem Te magad is nagyon jól tudod!!!
Ne hajtogasd állandóan a mennyiért számították be a céget című monológodat, mert sajnos nem erről van szó!!!
Sajna el kell érni egy árszintet és ott nagy forgalom után fordulunk...
Ennyi ...
Aki bújt, bújt, aki nem megyek...
Én is azon a véleményen vagyok, hogy nem "igazol" rapista téged semmi! Azt a tényt egyáltalán nem lehet kizárni, hogy az egyik "apportos befektető" az eledó, aki szépen csepegteti a kisbüfikre. Az is elgondolkodtató, ha még ilyen áron is megéri eladni, akkor valyon milyen áron számolhatták a befogadott apportokat?????
Az ilyen dolgokat kellene figyelemmel kisérni, ha már a FB.-ban helyet kaptál... Mert bizony ellentétben veled, sokan vannak akik nem olyan egyszerüen tudják elviselni az ilyen formájú veszteséget....De meg lehet úgy is magyarázni a dolgokat, ez a tőzsde világa! Ezzel pedig mindenki tisztára mosta a lelkiismeretét...(már ha van egyáltalán).
Rapi, ha nem Neked kellene írnom, azt írnám, hogy ne fényezzük már ezt a szégyenteljes szereplést, mert már-már ízléstelen... Oti nem esett annyit, ráadásul bankszektor, ahonnan a gondok kezdődtek.
De Neked ezt az ízléstelen szót nem írom.
Amúgy pont azon gondolkodtam, hogy már-már rosszabbak vagyuk mindenkinél, még az aaautónál is kis túlzással (gardeniát ne nézd, az csődös)...
mert az aaa 500-ról 200-ig, mi 41-ről lassan 15-ig.
a vak is látja.
a synergon csodálatos az 1900-900-ra hozzánk képest
Akár hol vetted az utobbi 3 évben, nagy haszon lesz rajta a hamarosan. Addig topikozgassunk békésen. Az, hogy törölték a pozitívan informatív phy topikokat, az eldöntötte a helyes befektetői hozzáállás irányát. Nem kell már mondanom semmit.
Megint meglesz a napi -1 ft.
Már nagyon remeg a kezem, hogy kiveszem a 13 ft-os vételi megbízásom, mert a következö öntésnél a végén még megkapom.
Na akkor be is ragadnék rendesen.
Erősödő Phylaxia