Én is ugyan erre gondoltam. 25-óta kis forgalommal esett idáig, vagyis komoly eladói nyomás nincs. A hitelesek és az esetleges remegőkezűek kirázása folyik.
Te még ezen meglepődsz?
Rapista sohasen az igazat írta, írja!!
Ha viszont azt állítja, hogy az igazat írta, akkor pedig mint önjelölt szakértő nem sokat ér, talán semmit!!!!!
Lehet választani!
JK
mindenképpen megteszem,ha neked van igazad...
de jelenlegi,és xy időintervallumot gorcső alá helyezve...hát nem is tudom,
valahogyan nem tűnik fel a láthatáron,csak a délibáb.
Nem véletlen, hogy ma ez a Dragon_heart és társai nincsenek itt....
Majd holnap már itt lesznek és lesz csata remélem...:-))
Törölt felhasználó2008. 06. 11. 13:22
ekem elég ! válasz erre 2007.08.30
a tegnapi portfólió tisztítás után elég pénzem van a jegyzésre, phylt nem is kell kótyavetyélnem...........
rohanok jegyezni és héfőn utalok :-)
akár el is búcsúzhatok tőletek!
kár erőlködni, az utolsó jegyzési lehetőség után nincs megállás, NYOMJÁTOK A HÜLYE SZÖVEGET NYUGODTAN, komoly emberre nincs hatással!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rapista
6ft-on kellene -ott a helye
tavaly jegyeztem volna 1 tisztességes db számot,kizárólag,mint befektető,most nézegethetném.
Még szerencse,hogy rá sem néztem tavaly erre a szutyokra,mert még a becses feldumálók elhitették volna velem,hogy az évszázad üzlete lenne ez a jegyzés.:))
Nem olvastam vissza az akkori beirásokat,de látatlanba eltudom képzelni milyen szövegfűzés jellemezhete az akkori forum hangulatot
Nagy forgalommal nem esett 25 óta, mégis itt van.
Nem véletlen szerintem sem ez a lenyomás, valószínűnek tartom, hogy valaki tudta előre, hogy megfelelően alacsony árfolyam elérése esetén a hiteleseket likvidálni fogják.
...és nincsenek kevesen.
Ezeket be kell gyűjteni, aztán száguldhat fel. Ez lehet magyarázat DLPH kérdésére is.
Béla1974 - Én is arra jutottam hogy már annyi darab megfordult ezen az alacsony árfolyamon, hogy már nincs sok idő, amikor végleg elfogynak az eladók..
Lesz egy kis jó hír..stb.
És jöhetnek a limites emelkedő napok.
persze ehhez az is kell hogy elmúljon a nemzetközi pánik hangulat.
Törölt felhasználó2008. 06. 11. 13:14
Re: A FŐSZABÁLYT NE FELEDD: Előzmény válasz erre 2007.08.29
na húzz el!
GAZDAGODOO ! kidobhatnának..
ezt a nicket akkor használod, ha berúgtál?
rapista
Törölt felhasználó2008. 06. 11. 13:13
Re: A FŐSZABÁLYT NE FELEDD: Előzmény válasz erre 2007.08.29
Esni fog mint TP népszerűsége holnap. Ki vezzete addig ezt a céget? Ugyanaz aki most kiénekli a zsebetekből a pénz 3-4 hónapra. Ha esik nem tehetsz semmit. Brutál sok buta ember meg rohan jegyezni. Megáll az ész! Nagy nulla lesz mint évekig.
GAZDAGODOO
a másik,hogy sokan persze nem fognak beállni a könybe vételre mert nem mernek még de az öngerjesztés azért felfelé is mükszik egy elkezdi azt megy utánna a többi.
nem felfelé beszélek csak a forgalmat néztem meg probálok emllékezni eldobott pakkokra meg beszélgetésekre.
és azért kezdtem el agyalni is mert arra gondoltam én mit tennék olyan esetben ha eldobtam volna a pakkomat és nálam a búkott lóvé és mikor mennyit hogyan vennék vissza.Ebből indultam ki.
Erősödő Phylaxia