de ha neked van ott ismerősöd akkor te is 15 alá várod ,nem?
és ezt miért nem közlöd te is a néppel?
látod ez gerinctelenség!
közöld amit tudsz, légy "rácsó":)
rutyruty, te most nagyobb bukóban ülsz mint én valaha.
mindenkinek tisztelet, de amit te itt fél éven keresztül nyomtál, hát azért megérdemled hogy mindenki rajtad röhögjön, hogy feszülsz ahogy beragadtál a bukóba.
A leánycégek átszervezését kell végrehajtania a MOL-nak egy tegnap esti parlamenti döntés nyomán, mely előírja, hogy 2011-től a földgáztermeléssel foglalkozó társaságok nem rendelkezhetnek földgáz szállítási vagy elosztási tevékenységgel - írja a Magyar Nemzet.
(Portfolio.hu) - A MOL számára a törvénymódosítás semleges, az eddigi tevékenységszétválasztás folyamatába illő lépés. A szabályozás kapcsán a MOL-nak a kitermelési tevékenységet egy mellérendelt cégbe kell helyezni.
Most olvastam a 9,51-es beirásodat
Igen,egy életun t,elkeseredett kisbüfi volt,ÉN,és hamarosan Merényi és a hozzá hasonlók is követni fognak,azt hiszem fcni is ilyesmit tett tegnap 140K-val.
Egyszerűen nem vagyok hajlandó tovább finanszirozni a hülyeségemet és a befektetési hitel visszafizetése mellett döntöttem,igaz,óriási bukóval !
Tudom,az Én hibám, a kapzsiságom, a felbeszélőkre való hallgatás miatt történt igy.
Mindenesertre tanulságos volt, és a maradék részvényeimmel megpróbálom kivárni a buxer - féle hozsannát,hogy valami visszajöjjön a veszteségemből !
Bocs fiúk- lányok,de muszály volt kiirnom magamból az elkeseredésemet,mielőtt még megütne a guta !
Erősödő Phylaxia