Na mi van te szánalmas öntő brigád elfogytak a papírjaitok ? 17 -en bennt állok és venni szeretnépk . a Pakkon 40 % -a van bennt ott... öntésták már wazze. na hogy má' ezen az 1 forinton fennt akadjatok :DDDD
Amit leírtál természetesen igaz lehet. TP csak akkor tud ellene tenni ha sikerülne találnia egy befektetőt, mert egy pár millós vétellel x úrnak azonnal kifogja a szelet a vitorlájából.
Gondolom ezt Ő is látja és tudja.
sacis:most már értrem, mi volt a múltkori kirohanásod ellenem!
Aki ilyet egy forumra leír, hogy hová utazik , az már megbocsáss de kattant.
Mit kell villantózni ezzel?
A következő Tahiti lesz vagy Bora Bora?
na mindegy,vedd h nem szóltam!
A lényeg hogy szakadunk!
"Ajánlatot csak készpénzben és forintban (HUF) lehet tenni és csak olyan részvényenkénti
áron, amely nem lehet kevesebb, mint a Budapesti Értékt_zsdén az ajánlattételt megel_z_ 30
napos id_szak alatt a társaság részvényei tekintetében kialakult forgalommal súlyozott napi
átlagár 250 %-a."
T.ebihal....de szerintem olvasd el a phyla alapszabalyat, ott meg mast is olvashatol...pontosan nem tudom, hogyan, de valami irrealis modon lehet csak kivezetni ezt a pappert innen.
15 forintos 180 napi atlagar, nagyjabol nagyon nehezen johetne ossze az osszeeskuves elmeleted megvalositasahoz...ahhoz hat honapon keresztul azon a koztes szinten kene forogjon a kereskedes, hogy a 15 atlagar osszejojjon....
szerintem rossz
akkor mar inkabb egy sikertelen karrierista dobja itt vissza a pakkjat, vagy dobigalta..... de ez is tul gyenge mese lenne ahhoz amit latunk.Kiszoras utan, megvennek a papirt azok akik jobban belelatnak a ceg ertekeibe.Es pediglen ilyen emberek leteznek, akik jobban bele latnak a ceg ertekeibe. Azok fognak itt majd mozgolodni, ugy ahogy eddig is tettek.
Nem mondom, hogy könnyű elviselni a bukóban történő ülést, de valahogy csak kibirom. Amúgy elnézve a BÉT forgalmát szerintem a brókerek sem csapkodják örömükben a tenyerüket.
Forgalom 0, jutalék 0,
Erősödő Phylaxia