Veszel Te egy nagy lóf@szt! Itt remegsz azzala a néhány 100 K-val! Ami csak apad csak apad! Kivágod mondjuk a tőkéd elvesztésének 30 %-ánál!
Nyitva a pinceajtó, nem muszáj beleugranod!
haha Mummmmykám!
Én gy kicsit se idegeskedek, sőőőt örülök (tudom ez szemétség) is neki, hogy az ilyen gyengék mint te kihullanak...ez kell az igazi rallyhoz!
Én továbra is veszem a pappert ne izgulj! :)
Emlékezz ratyimen! Akkor amikor itt nyomattad a baromságodat észnélkül, akkor megígrtem: átéled Te ezt hamarosan! Most hiába vigyorogsz mint a tejbetök! Bux kicsicsillag, bárhogyan is kapálózol! A 22 Ft-odról hol is tartasz?! Akkor osztottad itt az észt, ha kellett ha nem! Tudd meg, mit éltek át itt akkor mások! Bárhogyan kapálózol: nyitva a pinceajtó!
Egy hatmilliárdos cégben a 10-16 milliós forintos lenyomások, már csak manipulálást jelenthentek ebben az elkeseredett fenékközeli helyzetben, semmi mást szvsz.
A részvények nagy része már erőteljesen alul árazott. Ezt gondolom jó néhányan világosan látják. Aki nem az meg tényleg be fogja dobni még most is.
Mndjuk ezt egyaltalan nem ertettem komolyan (klikk az elozmenyre ) , csak vannak akik itt felreakarjak nagyon nyomni a velemenyeket, es rafogni olyan dolgokra a helyzet sulyat, ami valojaban enyhen - ha nem is abszolute - szolva irrealis. De mint egy tukrot volt szandekomban mutatni, azoknak akik lehet tudjak, lehet nem, hogy mit irogatnak.....de legalabb masok lassak, hogy mivel etetik oket.....sajnos tovabbra is unos untalan!
Mummyék azért vannak itt mert még egy jó nagy adagot be akarnak tenni a páncélba hidd el.
Mert ha nem érdekelné őket a papír nem irogatnának ide napestig.
Ezek a tipusú spekák megszerzik a sok lepattanot aztán elteszik a páncélba és később ha kell elöszedik.
Ha meglesz nekik amit meg akartak venni majd másképp beszélnek itt vagy egyszerűen nem fognak írni se.
Majd meglátod.
Erősödő Phylaxia