Lenne egy kérdésem mindkét tábortól.Az alábbi sorok tartalmával kapcsolatban,törvényileg megtörténhet-e a következő dolog?:
Van egy nagybefektető,akinek a neve legyen X Úr.Ez a nagybefektető nem tudja 100%-ban érvényesíteni az akaratát a cégvezetésben,és úgy dönt,hogy átveszi a hatalmat valamiféleképpen.A következőt teszi:
Van a számláján rengeteg Phyla részvény.Elkezdi adagolni a népre,de csak módjával,majd beáll mögé még 1-2 ember,és károgó,aztán letornásszák az árfolyamot mondjuk 10 forintra.Itt már ő is vesz,és persze közben is,meg folynak az átkötések..Berak puffernek mondjuk 13-ra 10-14 millió darab rv.-t eladásra,így gátat állít az emelkedés elé.Kivárja,amÍg a 180 napos forgalommal súlyozott átlag eléri mondjuk a 15 forintot.Közben persze megrendült befektetők tömkelege szidja TP-t,aki eleve megyengült helyzetben van ekkora a drasztikus árfolyamzuhanás miatt.Tisztelt X Úr ekkor 15 forinton felvet egy nyilvános vételi ajánlatot,és kísérletet tesz a cég felvásárlására.
Nem arra vagyok kíváncsi,hogy etikus vagy sem,hogy létrejöhet vagy sem,hanem arra,hogy törvényileg meg lehet-e tenni ezt a manővert...
Bocs, csak benéztem egy pillanatra, mert a gépemre még egy pillantást vetek...készülök fapaddal Londonba 1 hétre a Stella Artois ATP tenísztornára...majd integetek az Eurosporton...hál' Istennek addig elfelejtem ezt az egész "agyrémet"...
sziasztok kispajtások:)
hogy smint vagytok ma? Tegnap volt egy kis melengetés (ezt is írtam) de ma megint lefelé trendelünk!
innét már nem lesz messze a 15 alatti tartomány!:)
lassan izzíthatom a vételi gombokat!!!
hehehe
infláció, buxer rappista meg a többi optimista
mi lesz veletek???
a perifériát sajnálom, ők tisztes befektetők nagy álmokat dédelgetve..:(
Erősödő Phylaxia