mi lesz itt ha megjön a hír, hogy a részvény A kategóriás lett?
Törölt felhasználó2008. 06. 10. 16:51
mindíg mondom,,,, válasz erre 2007.08.14
a kispapirok és gyakran a midcapek is jobban tartják magukat, most a hulló kések éjszakáján csak a kicsikben bízom, ha bebuknak, akkor is hamarább összeszedik magukat :)
de itt most szerencsére nem beszakadás van, ami a phylaxiát illeti !!!!
rapista
Yahoo!
Szerintem kár volt. 20-27 között szóltam aki nem bírja akár 15-ön is tartani adja el (ott, akkor). Ma úgy nézett ki a 18 megtartja (ebben a nagyon negatív hangulatban nem esett). Ha más nem követi a példádat itt fordul.
Yahoo, Te dobtad be a 700K-t? Kényszerből, vagy eddig bírtad cérnával? Nem mondom, ez szép kis csomag, én tuti kopasz lennék már, ha ilyen sok db-om lenne.... (nekem csak a 1/20-a van, így "könnyen, nyugiban ücsörgök a szakadék felé rohanó vonaton, és reménykedem, hogy van egy váltó ami megment)
Ha te arra vársz, hogy én odaadjam neked 12ft-on, akkor neked nem lesz papírod, úgyyhogy ebből nemhogy sz@rrá nem keresed magad, de még fagyi tölcsére valód sem lesz.
Ha ennyire vérprofi vagy, azt mond meg, hogy amúgy hogy lehet beker ár felett papírt venni? :O
Hát sokan már tátott szájjal nézik buxi! :ol
20 Ft óta, én is azzal nézem! :o))))))
Mennyi zokogó ember lesz itt nem sokára! Legalább a "benfentesek" elszólásaira figyelnétek! :ol
Erősödő Phylaxia