(Részvényeket nyomtatnak tőkeemeléshez)
Félre a tréfával: Szerintetek, ha tőkeemelés során több 10 millió db papírt kapnak egyesek a cégükért 27 forinton, mi esélyük van eladni? Egyetlen lehetőségük a kiszállásra forgalommal magasra húzva az árfolyamot évekkel később több száz forintnál értékesíteni. Nem is kell mást csinálni, alulról pár miller db számmal pufferolni és MINDENKI széttépi a könyvet. Most lassan kifullad a lefele és fordulunk. Köszönhetjük magunknak!
2. El tud valaki képzelni egy 30 körüli tőkeemelést 18 forintos piaci árral? Helyre kell tenni az árfolyamot! Hírözönnel, eredményekkel. Mutatnak efelé jelek!
Mindenki másképp gondolkodik én névérték alatt eddig csak vettem nem adtam el egy darabot se.Egész jól állok.
a papper a páncélban szebb napokra.néha kinyitom teszek még be párat ....
ja és ezt persze hitelek nélkül sajátból,ez a legfontosabb..
én még nem vettem hitelre részvényt,szerintem nem is fogok...
egyébként arról, hogy hol a beszálló annyit,
hogy amikor esni kezdett 40ről, 36nál mindent eladtam, amit előzőleg 30 (120) Ft alatt vettem. (sajnos a 29Fton vett pakkot nem adtam el itt.)
eztkövetően 3szor szálltam vissza, mind a 3szor bukó lett a vége mert ez a sz@r egyre csak esett.
az utolsó visszaszállásnál (mikor 25ről másodszor is felment 29 Ft-ra) újból elkezdett esni, de többet vártam mint előzőleg, gondolván, hogy mostmár felfelé megyünk.
de mikor láttam, hogy már régóta kivárás van (a két felszórás is ezért volt), mindenki várt valamit, ami végül nem jött el, a következő esésnél ahogy elérte a 23 Ft-ot mindent kivágtam. 1 db kivételével.
szóval szép dolog ez a görbe a boldog kereskedésről, de hogy egy esés ,meddig tart, és mikor érdemes visszaszállni. soha nem tudható előre.
jelenleg medve piac van, középtávon is lefelé áll a mutató, a cégnél nincs valós tevékenység, senki nem tudja mit gyárt!, és ráadásul az eddigiek mellett (eddig csak egy nagytulaj öntött!!!!!) további komoly hígításokat tervez, semmi értelme felfelé várni.
Erősödő Phylaxia