TP hazajön külföldről majd ad az nektek csak várjatok. Itt szapulni a céget meg agyonspekizni az árfolyamot. Igen kihúzzátok a gyufát.
Rapista szólj rájuk.
Háát Budfox ez egy jó kérdés.
Ahogy a piacot figyelgetem már lassan látok egy két papirt amit érdemes mondjuk 6 hónapos távlatban vásárolgatni.
A Phy az egy külön kérdés.
Ez a papir csak szerintem akkor fog megindulni de akkor nehéz lesz követni,mikor a számokban is látszik a változás.A hírek megvoltak.Most kellenének az eredmények is.De mivel ez nem ma lesz és én amúgy sem egy két forintért vettem.Szerintem pár hónap még biztos lesz.
Tudod a sok ellendrukkert már csak a tények és a számok fogják meggyőzni más már nem hiszem.
Egyszer már írtam is itt,hogy ha valaki venni is akarna megnézi a könyvet.Olvas egy kis fikázást itt a fórumon azt el is megy a kedve.
Pedig a tőzsde történetébe sokkal nagyobb ugynevezett szívások vannak:Gardénia,AAA, és lehetne sorolni de nem akarom.
Tény akihisz abban,hogy és erre spekulál a cég számai is jók lesznek az biztos még venni fog.Akit ez tökre nem érdekel csak 1-2 forint az úgy is játszik még eleget.Én a saját dolgaim már kifejtettem és a szerint is cselekszek.
Erősödő Phylaxia