:-) jól kezdődött ez a nap is! :-) ennyi hülyeséget...
egyébként kell valakinek a hangkártyám?
vagy az autóóóó??? eladó!!!
suliból nyomom egész nap a tőzsdét! :)))
22
22
22
22
Nem modnjátok komolyan hogy a rinyaman az a fickó akit belinkeltetek? A pofám leszakad!
Na öreg a V6-os gépem benzingőzével megtudnád hajtani a kocsid :)
17 évesen...én meg a tőzsde...:))))))))))))))))))))))))))
csajokkal foglalkoztam, nem a exponenciális mozgóátlaggal!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
baranyai vagyok, 29 éves...
kicsit durva, hogy ide másolod valakinek az engedélye nélkül a személyes adatait!
nemigaz??????? hmmmm?
túl sok az OFF OFF OFF szakmai portás kokikám! :)
VÁROM A SZEMÉLYES ADATAIDAT! hmmm?
felhívtad már azt a srácot, akinek a személyes adataival játszol?
azt se tudod mi az a humet! :) civin papper! ő dönti el, hogy mi lesz az árfolyammal...ebból is látszik, hogy sok lövésed nincs tőzsdéhez!
gyerek jól van? nem viszed ki egy kicsit levegőre?
"válasz erre 10.24
ha már nem fogadunk (azaz nem érzed biztosnak az állításodat), felsorolnál pár érvet, hogy mi okozza majd a nagy esést?
civin
Jelzés a moderátornak
Re: Na Rallyman Előzmény válasz erre 10.24
Adok Neked egy üveg pezsgőt Rallyman, ha nem írsz többet.
sly36
Jelzés a moderátornak
Re: Na Rallyman Előzmény válasz erre 10.24
LESZ 50 FT, AKI MEG BENNE ÜL, FELEZI A PÉNZÉT. EZÉRT NEM SZABAD HUMIT VENNI MOST. FOGADÁS LEGYEN, DE NE PÉNZBEN, HANEM MONDJUK JELKÉPESEN 1 ÜVEG PEZSGŐ. EGYÉBKÉNT ÉN NYEREK NEM KELL AGGÓDNI SENKINEK.
rallyman "
nagyon égő vagy rinyaman!
szegéyn egy életed lehet hogy ennyire rinyálsz itt!!!
Perszeeeee változhatnak addig még itt a dóóóógok! :)
Nem csodálkoznék, hogy ha 29.éig lecsorogna az ár 25 ft alá....akkkkoorrr még a 22 ft-omon is módosítanom kell 20-21-re. Profi vagyok, nem kell aggódni! :-) Ugye kisfiú? :-)
Aki jelenleg phyyylben ül annak meg csak azt mondhatom, hogy MENEKÜLÉS!
Továbra is tartom a véleményem! (ugye tudok amit tudok) Sok lesz itt az elkeseredett, hitelt felvett kollega, akinek adnia kell a papííírt...akár milyen áron...ilyen a tőzsde...ez van
Phyyylt fogok vásárolni 22 ft-on még ebben a hónapban!!! :)
22
22
22
22
Erősödő Phylaxia