a rántott hústól a rántott levesig..........egyik kezedben a fakanál, a másik a buy-sell gombon............csak tudnám melyikkel vagy az egéren és melyikkel a klaviatúrán:))))
(ez kedveskedés volt, nehogy megsértődj, ma még nem főztem és ebédidő van..)
Csányi: 4-en versenyben a Garanciáért, kiesett az AXA
2007.11.06 12:56
Egyetlen szó sem igaz abból, hogy az AXA 10%-os pakettet kíván vásárolni az OTP-ben - nyilatkozta röviddel ezelőtt Csányi Sándor, a bank elnök-vezérigazgatója.
Törölt felhasználó2007. 11. 06. 13:20
szignifikánsan aláhúzza a véleményemet, hogy a pénz a nagyok felé fordult, még akkor is, ha az OTP-t a bankszektorral azonosítják, amely világszerte rosszul teljesít a pánik miatt..
na ebben remélem, eléggé független elemzést adtam:)))
sok eddigi kedvencünket nem becsüli mostanság a piac..........részemről mégis jobban hiszek a kicsik - akár váratlan - felemelkedésében..........mint a nagyok töretlen menetelésében.........a fák nem nőnek az égig..
spqr ! a szenátusnak ez kell!
nem volt elég, hogy májusban tájékoztató készült...EBBEN A FORMÁTUMBAN KÖTELEZŐ ELŐIRÁS.............olvasd végig...
benne van minden, ami publikus...(a felénél tartok éppen)...
A populus - azt teszi, amit akar, olvas, megnézi a valóságban.........vesz vagy elad...
ehhez joga és szabadsága van!
a que Romanus: meg szépen bevásárolja magát a cégbe, mint az meg is történik az okt.23-i tárgyalások értelmében:)))
"Már már pofátlansággá kezd válni, hogy több hónapja semmi, most meg kiszúrják a jegyzők szemét ezzel a tegnapi közleménnyel."
egyetértek, remélem, hogy ez a cég nem még mindig az a hanta doboz mint pár éve.
vagy csak a pénzünk kellett?
azért szerintem lehet következtetni arra, hogy ha cég ilyen színvonalú kommunikációra képes a részvényesekkel, milyen üzleti kommunikációra képes?
nekem rossz előérzetem van..
Rob, én optimista ember vagyok.
Látom, hogy a kora délelőtti pánik után folyamatosan veszegetik. Ebédje után még rallyman is venni fog 29-ért, így zárásra meglesz a 30.
Törölt felhasználó2007. 11. 06. 12:28
Hali,
Tudja valaki, hogy milyen törvényi kötelezettsége van a cégnek az új részvényeket illetőne. Van-e valami törvényi előrás, hogy az lejegyzett részvényeket mennyi idő alatt kell bevezetni a tőzsdére??
Már már pofátlansággá kezd válni, hogy több hónapja semmi, most meg kiszúrják a jegyzők szemét ezzel a tegnapi közleménnyel.
Erősödő Phylaxia