rallyman-t meglepetés éri, ha visszatér az ebéd utáni szunyókálásból, mert elfogytak a 28-as eladók. Na sebaj vesz majd 30-ért.
Szerintem 30 lesz a mai záró.
rallyman!
Te is menj ki a levegőre, hátha lehűlsz. Rád férne. Ennyi idétlen rizsát még Kína sem látott, mint amit Te feleslegesen szövegelsz.
Ha értelmes hozzászólásod van, akkor tedd meg, ha hülyeséget akarsz írni unalmadban, akkor inkább menj levegőzni.
Nyugodtan elmehetsz akár Föld körüli útra is (ez nekünk is jó lenne), mert a Phyla nem lesz 22 Ft, erre kár várnod, és kárognod.
voltam, csak nem nagyon néztem fórumot...különben majdnem dupláztam idén phyl-econet párossal...na mentem kajálni...majd jövök réparetek, várjál meg! :)
én mondtamneked ha 22 re lemegy amire mondod akkor rögtön keretbe foglaltatjuk a neved, és megjelentetünk a médiában is, hogy itt egy gyerek aki megmondta hogy a phylaxia 22 lesz!
de tényleg mért nem indulsz egy tözsdeversenyen ha már ilyen nagy ásznak gondolod magad!
de az a abaj hogy adott szituácioban mindenki okos!
én azt kérdezem hol voltál eddig ????
mert szolhatál volna 165 nél is hogy 22 lesz!
ezért nézzem 2222 valamivel többre mert ő végig itt volt!
húúúha mogyoró. ezért lehet repülsz! :) figyi: menj ki egy kicsit a levegőre! :) Én is veled vagyok, de csak lejjebb ugrok be a papírodba, addig tartsad, el ne add!!! :)
Törölt felhasználó2007. 11. 06. 11:54
mivel most a nagy esések után (illetve közben) a buxi mégiscsak pluszban van, pénz is van a piacon..........és volt 4 nap pihi,
érthető, hogy a nagyobb papirok a népszerűek..
megmondtam, hogy a kicsiket hanyagolni fogják.........
na ebbe illik phylától a nyomdáig bármi!
aki viszont ilyenkor vételi oldalon áll a Phylaxiában az legalábbis sejt valamit..
Aki meg azt gondolja, hogy mindenki hülye és lehet hülyíteni....annak toll....
Nos ez volt az az ár amin Te, ha nem jegyeztél valószínűleg nem fogsz kapni......viszont ha ilyen bizalmas vagy akkor elárulom, hogy volt okom rá, hogy örüljek.....és azóta is van......ugyanis folyamatosan vásárolom a papírt. De mivel nem szoktam személyeskedni megkérdezném , hogy mivel is adtam neked okot erre a megjegyzésre?
2222, nincs olyan ember, aki ne tévedne a tőzsdén. Amikor megy a szekér kevesen gondolnak arra, hogy visszagurul a lejtőn.:)
Pedig megtörténhet, mint ahogy meg is történt. Akkor neked lett igazad.
Egy túlfűtött várakozásban és egy határozott irányban, néha nehezen akarjuk észre venni, hogy van másik irány.
Inkább az a lényeg, hogy megfelelő hangnemben történjen a kommunikáció.
Erősödő Phylaxia