Na , eloszor is hibajavitas .... de elmondhatjuk, hogy van...tehat "van", igy a helyes.
Az, hogy a diszkont hipp-hopp eltunhet , egyre inkabb vilagossa valt a piac szamara.Azert tartunk most is ott ahol tartunk. (Itt most egy kis szakmai titok kovetkezne, egy kis magyarazattal ,ami viszont meg elottem sem vilagos , de ugy sejtem benne van a tegnapi bet.hu-s kozlemenyukben, amit en meg lusta vagyok atbogaraszni )
A lenyeg az valami olyasmi lenne, hogy a sztorit is el kell dugni neha: Szerintem az folyik most.
A piacon jol lathato gyujtogetes folyik.Hiaba varja le mindenki mondjuk 25-ig, 24 -ig, mert ha le is ontik odaig az arfolyamot jo nagyot folszivni belole nem lehet.Ezert innen is egy kicsit, lentebbrol is egy kicsit, meglentebbrol is egy kicsit, elkezdodik a gyujtogetes. A gyujtogetes tipusa , lehet bennfentes eredetu is. Ezt en nem zarnam ki.
A tapasztalatom az, hogy az ilyen gyujtogetos idoszakokban, sok kis halacska is beficankol a medencebe,hogy jot lubickoljon benne. De ugy ossze tudnak gyulni, hogy a vizszintet kinyomjak, amivel egyetemben egymast nyomjak ki a szarazra :-) Tehat az elindulas inkabb lassu veszelyes.
Az, hogy meddig eshet le az arfolyam, hogy a legjobb helyen bevasarolni, szerintem ezt a kerdest kar is igy foltenni. A kerdes inkabb az, hogy erdemes e itt is akar, vagy lentebb is akar bele venni , a "mikor kene ezt tenni? " kerdesen belul ?!
Talan 27... chart alapon 27...de nem biztos, hogy azonnal tudnek neki orulni, ha ram boritottak.
rapista, a leírtak után ma este végigrágom magam rajta, tegnap nem volt időm részletesen elolvasni a friss anyagokat. lehet még jó hírre is bukkanhatok.-)
OFF-hoz ! az AXA már egyszer elporzott a hazai piacról............kies franc..ia hazájába, most kapom meg az első részletet a biztosításomara az UNIQÁTÓL....:)
Erősödő Phylaxia