gyj talán februárban..........legalábbis szerintem!
az amik gyorsabban gyorsjelentenek, itt van 1-2 hónap játéktér ---------a legutóbbi phyla gyors aug.végén jött ki (1H), 3Q szerintem "B" kategóriában nem kötelező...
Hogy a BUX-tagság változtat-e ezen?
majd meg kell kérdezni...TP megmondja:))
Szerintem nem kell a tárgyba a versus. Használhatunk és-t , és a végére is-t.
De ki, hogy érzi. (eddig nekem is vagy ez vagy az, most jön az & korszak a két rv. kapcsán)
Jó éjt!
Én januárban az összes pénzemet feltettem ezért is indult meg az árfolyam ennyire fel úgy hogy nem is veszem ki egy jó darabig talán majd 1400Ft környékén elgondolkodok rajta de az még odébb van :D
Na jó cakát :)
Nem sokkal lépek bele, spórolt lóvéval, de köszi az elemzést. Tudod a funda fontos, de én a részvény "lelkét" legalább olyan fontosnak érzem. Ezért fontos annak a (megbízható embernek) véleménye aki figyelgeti. Köszi.
Nem tom hol lehet az alja szerintem 195 talán nem megy lejebb Erős a 190Ft szint ma volt 195 1pillanatra 200 szinten zárt Budha egy nagy befektető beszált közel 50000db részvényel ugy hogy erösiti ezt a 200zas szintett Növekedés elött áll az eco Hasonlitani kezd a fotexre szerintem ne egyszere rakd be ami van hanem óvatosan
az a bizti .
180-190 közé mehet most az Eco? Hogy látod a lelkét? Én most nem figyelgetem. Keresem a beszállási pontot, csak mostanában nincs időm napközben figyelni.
A gyj-t talán Rapi tudja, közelítőleg.
Köszi Rapi Neked is! Vártuk már ezt az olasz hírt. Kácsort nem is taglalnám, nincs mögötte az amit erről gondolnánk?
(elég annyi, hogy NEM/DE)
Lui, sajna jobbat nem tudtam.Pedig biztos van jobb is, ahol nem csak az "akviral" van, hanem az akvizicio is, bar lenyegeben szinte ugyanaz. De ami itt olvashato, azt engedi sejtetni, hogy csak befojas szerzes egy masik uzletbe, valalatba.De akvizicio az is, ha teljes egeszebe megveszi az egyik a masikat.
Lui !
titkos hírek nincsenek...KF nem a cégnek jelentett, mint az a szépjogászlány belinkelt leveléből kitűnik...
de azt a hírt bőven üti az olasz, ami gyártási és értékesítési együttműködésen túl tulajdon-szerzést is jelez a majd minden kontinensen jelenlévő cég egyik leányával...
ami azt jelentheti pl. a nyugati vagy az ukrán piacon (van ukrán leányv) a phylának segít, a román-moldáv ill szlovák, meg a kazah témában.............a phyla a mester..
HA A BUX NEM ESNE NAPOK ÓTA, ITT MÁR CSAK AZON TANAKODNÁNK, MIKOR ÜTI ÁT A 40-ET ÉS MENNYIT KELL VÁRNI AZ 50-RE!
Szia lugiano :)
Én Ecoban is utazom Most az econál van egy leszurás elvileg a gyors jelentést követöen 240-260ft Lesz Január környékére...Meglátjuk milyen is lesz a gyors jelentés...
Ja Phylaxiának mikor is jön ki a Gyjelentés?
Erősödő Phylaxia