A befektetett pénzügyi eszközöknél 196326 Eft szerepel. Akkor hol tartják nyilván a N-gene részesedését?????? Ha valaki tudja azt arra kérem írja meg.
köszönöm..
Ez egy nagyon érdekes kérdés! Menjünk bele!
Előtte egy gondolat erejéig: már megint egy kategorikus kijelentés. "Elképzelhetetlen". Ilyen a tőzsdén?! A klasszikusok szerint a tőzsdén minden elképzelhető!!!
De a lényeg.
Mostanában semmi nem fog tartósan emelkedni a világgazdasági helyzet miatt.
Az én véleményem szerint tavaly év végén is nagy volt a pesszimizmus ezt illetően. Aztán év elején minden megváltozott. Most megint gáz van. Nem tudom én sem hogy mi lesz. De most a kötvénypiacba nem megy a lé. Akkor viszont minden pénz itt van a tőzsdén. Ha a nagyok pénze benn van a papírokban, akkor nem tudom feltételezni azt, hogy 10-20% nyereséggel fogják majd kivenni. Az aggályaidat értem, logikus is sok része, de éppen ezért olyan érdekes ez a kérdés. Sokféle elképzelés, sokféle kereskedési taktika, csupa izgalom.
tudom,olvaslak a stockyn.
ebben nem egyezik a véleményunk,mert szerintem pont a tartós,biztos emelkedés elképzelhetetlen.
és ezt kimondottan a világpiaci helyzetre alapozom.
nem tud egy részvény,még egy blue chip sem,ilyen nehéz világpiaci környezetben,olyan megbízható ,tartós emelkedést produkálni,mint pl,vegyuk a 2006,2007 es időszakot.
két db kijelentésem volt és van is jelen pillanatban.
az,hogy speki rally lesz,hogy mekkora az megmondhatatlan.
és az,hogy az elmúlt hetek nagy vitát kiváltó,"van e részesedése az cégnek,vagy nincs e"kérdés tisztázódni fog.
Optimistán és nagy kíváncsisággal várom a folytatást. De nem hiszek abban, hogy előre valaki pontosan fel tudja vázolni. Mostanában a nagy helyben futás közben is akkorákat változik a könyv, hogy aki az alapján alakítja ki a véleményét, hát napon belül is szembekerül önmagával. Akár többször is.
Alapból fenntartással fogadom, ha valaki kijelentő módban fogalmaz tőzsdei kilátásokról szólva. Tehát amikor nagyon határozottan állítasz valamit, akkor bennem reflexből egy "jujj, ez valószínűleg tévedés" féle gondolatot vált ki.
Igen, a jó kiszálláshoz nagyon nagy szerencse kell.
A rallyról ha lesz nekem is az a véleményem, hogy az csak speki rally lehet.
Csak az a kédés, hogy 1, 2, vagy esetleg 3 napos lesz ha lesz.
Fene se tudja.
Én a jelenlegi helyzetben még semmilyen hírt nem várok.
Rally? elképzelhető, de, hogy az speki rally lesz vagy egy tartós emelkedés kezdete az számunkra úgy is csak utólag derűl ki.
Ha lesz benne emelkedés abban szinte biztos vagyok, hogy vagy azért fogom a fejemet a falba verni, hogy ott volt a lehetőség miért nem adtam el, vagy azért, hogy de hülye voltam korán eladtam.
Ez attól függ, hogy speki rally lesz vagy nem.
Ez az amit nem tudunk. Vagy ráérzünk vagy nem.
Erősödő Phylaxia