Topiknyitó: badsector1 2019. 01. 02. 19:38

EMIGRÁCIÓ, EU-ban való bennmaradás ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet Orbán olyan új feltételrendszert, ami miatt már egy olyan ország amelyik, nemzetállamként képzeli a jövőjét csak a közösségen belül maradhat.
Az emigráció kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget, hogy számolni keljen vele.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
badsector1 2019. 04. 03. 06:57
#200
"Mindenekelőtt Európa értékeit védené a Néppárt egyik bölcse
Antall József politikai örökségének megőrzését nevezte a célnak Hans-Gert Pöttering, az Európai Parlament (EP) korábbi elnöke."
euler
euler 2019. 04. 02. 22:18
Előzmény: #198  -pny
#199
-pny
-pny 2019. 04. 02. 21:57
Előzmény: #197  badsector1
#198
Végtelenül aljas, primitív rendszer ez. A '60-as évek komcsi szintje alatt vannak.
badsector1 2019. 04. 02. 21:53
#197

"Nagy Blanka ellenőrzőjéből közölnek részleteket a Fidesz újságjai    Litersits András, Nagy Blanka ügyvédje a 444-nek azt mondta, hogy személyes adattal való visszaélés miatt terveznek feljelentést."
  
A "bátor" fidess tovább harcol egy diák ellen.
badsector1 2019. 04. 02. 20:57
#195
https://444.hu/2019/04/02/annyira-megvaltoztatta-nagy-britanniat-a-migracio-hogy-az-origo-kenytelen-braziliaban-keszult-keppel-illusztralni-az-allapotokat
  
"Annyira megváltoztatta Nagy-Britanniát a migráció, hogy az Origo kénytelen Brazíliában készült képpel illusztrálni az állapotokat"
  
Így hazudnak a fideszeseknek.
ts3 2019. 04. 02. 08:06
#193
orbán: Aki Marx szobrot avat az idegengyűlöketből ne oktasson senkit.. 1. Mi köze a Marx szobor avatásnak Orbán idegengyűlölethez?2.orbi szégyenli ha valaki idegengyűlölőnek tartja?
badsector1 2019. 04. 02. 06:59
#192
"Havi 32 ezerért bérel önkormányzati lakást Bayer Zsolt a Várban
   
Az Úri utcai 49 négyzetméteres lakás felújítására saját bevallása szerint 10 milliót költött."
  
Na ettől  is korpásodik béyer haja.
badsector1 2019. 04. 02. 06:58
#191
"Költségvetési felügyelőket küld a kormány az eladósodott kórházakba
  
Rendszerszintű javaslatot készít a kórházak folyamatos eladósodásának megállítására az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) – tudta meg a Magyar Nemzet.A kormány-előterjesztésben szerepelni fog, hogy "az intézmények felügyeletének és irányításának megerősítése érdekében épüljön ki egy kontrolling- és monitoringrendszer", és az is, hogy változtassanak a szakrendelők és a kórházak finanszírozásán. Az előbbi a gazdálkodási fegyelem javítása miatt, az utóbbi pedig azért lényeges, mert minden ágazati és külső szakértő egybehangzó véleménye szerint is alulfinanszírozott az egészségügy.A kormány döntéséig tartó átmenti időszakban a leginkább eladósodott kórházakba – ez tizenhárom intézmény – költségvetési felügyelőket neveznek ki, a jelenlegi vezetők közül pedig többeket várhatóan menesztenek, a pozícióikra pedig új pályázatokat írnak ki.
Feltehetően a Veszprém megyei kórház főigazgatója, Dávid Gyula az egyikük, akit hétfőn azonnali hatállyal menesztett a miniszter, átmenetileg az eddigi orvosigazgatót bízva meg a kórház vezetésével.A minisztérium még tavaly elrendelte a kórházi adósságállomány áttekintését. Úgy tudjuk, a vizsgálat megállapította, hogy az adósságállomány mintegy kétharmadáért 28 intézmény a felelős. A rendszeres év végi – tavaly év végén 45 milliárdos – adósságrendezések ellenére folyamatosan újratermelődik az intézmények tartozása."
  
Nem a pénz kevés, hanem a kórházak pofája nagy, ebben a meszaros közbeszerzeses világban.
-pny
-pny 2019. 04. 01. 21:16
Előzmény: #189  badsector1
#190
Abszolút komcsi időkre emlékeztető eljárások ezek.
badsector1 2019. 04. 01. 21:14
#189
Újabb ellenzékit engedtek ki a börtönből.
  
Kiengedték a rendőrök Gulyás Mártont
sanka 2019. 04. 01. 20:53
Előzmény: #187  badsector1
#188
Szégyen!!
badsector1 2019. 04. 01. 20:30
#187
Egy ország ahol a Petőfi verset is cenzúrázzák.  
  
A honvédelmi miniszter szerint a dékán a felelős a Petőfi-vers cenzúrázásáért
badsector1 2019. 03. 17. 10:26
#185
https://hvg.hu/velemeny/201911_konyorgok_szenteljuk_fel
  
"Most azonban egészen szórakoztató fordulatot vett a Fidesz-sztori, mivel az európai jobboldali, jobbközép pártok, kereszténydemokraták és egyéb konzervatívok észrevették, hogy valami egészen elképesztő pofátlanság tombol a keleti mélyedésben, és az uralkodó párt a keresztre és a konzervatív értékekre mutogatva éppen orosz pénzből vett kínai susogós mackóban tolja a lopott biciklit a közös piacra.
Nyugaton sem ugranak az első szóra, arrafelé is szagoltak már büdös tojást évekig, ha annak volt szezonja, de mára eljutottak abba a fázisba, hogy ki akarják rakni a Fideszt a hóra, hogy hűljön kicsit. Erre válaszul az egykori fiatal demokraták és intellektuálisan alulmúlhatatlan szolgáik azonnal rájöttek, hogy az európai konzervatívok és kereszténydemokraták nem konzervatívok és nem kereszténydemokraták, hanem liberálisok, kommunisták, és Soros György irányítja őket. 
Azaz arrafelé mindenki kommunista és liberális, mert a kommunisták és liberálisok alapból azok, a konzervatívok és kereszténydemokraták pedig álcázzák magukat, lelkük mélyén azonban szintén, és ezek a kommunisták és liberálisok csodálatosan megférnek egymással, ami – ugye – a valódi kommunisták és liberálisok esetében elképzelhetetlen, de a képzelt kommunista és a képzelt liberális pontosan úgy viselkedik, ahogy Orbán Viktor megmondja a lopott pénzből nyomtatott plakátokon.Még szerencse, hogy van ő és még pár teljesen gátlástalan politikus a kontinensen, különben odaveszne minden az egyéni szabadságjogok, a tévesen értelmezett keresztény kötelességek és a tisztességnek nevezett bolsevista trükk oltárán! 
Azonban ezekre alapozni a jövőt, Orbán Viktor és Európa jövőjét iszonyatos mellényúlásnak tűnik innen, a még-nem-teljesen-hülyék bolygójáról. Logikusnak ugyan logikus, hogy a magyar miniszterelnök – miután senki sem áll vele szóba Európában, aki ismeri a kés és a villa használatát – olyanokkal akar bandázni, akik elfogadják őt. Mentális kihívásokkal küzdenek vagy/és köztörvényes bűnözők, de esetleges hatalomra kerülésük után a kontinens helyén villámgyorsan csak sötét lyuk tátong majd, az arra tévedők pedig csodálkozva és kicsit megszeppenve néznek lefelé a mélybe, ahonnan a legenda szerint időnként – ha telihold van és tiszta az ég – fájdalmas panaszkiáltást hallani, miszerint „Soros György”!Európa helyére aztán az oroszok majd építenek valamit."
badsector1 2019. 03. 16. 21:53
#184
"Tüntetők behatoltak a szerb köztévé központjába Belgrádban
  
Szombaton Szerbiában és Montenegróban is ezrek tüntettek a populista vezetés ellen, a vezetők lemondását követelve. A tüntetők a kormányzatok korrupcióját kifogásolták, illetve több demokráciát követeltek."
  
badsector1 2019. 03. 16. 14:00
#183
https://444.hu/2019/03/16/ivanyi-gabor-a-new-york-times-rola-irt-portrecikkeben-nevezi-a-fasizmus-szimbolumanak-orban-viktort
  
"Iványi Gábor a New York Times róla írt portrécikkében nevezi a fasizmus szimbólumának Orbán Viktort
A New York Times újságírója azzal kezdi a mai nyomtatott lapban megjelent és a neten is olvasható portrécikket, hogy leírja az egyik decemberi budapesti tüntetést, pontosabban azt a jelenetet, ahogy egy Télapó kinézetű lelkész meleg teát oszt a kormány ellen demonstráló embereknek. Aztán hozzáteszi, hogy ez a lelkész adta össze Orbán Viktort és feleségét, és ő keresztelte meg a két idősebb gyereküket. Most viszont azt mondja: „Ennek a kormánynak nincs köze a kereszténységhez.
Az „Orbán Viktort a szövetségesének tartotta. Most a fasizmus szimbólumának hívja” címmel megjelent cikk részletesen elmeséli Iványi Gábor életútját, a kommunista rendszer elleni, bebörtönzésekkel tarkított küzdelmeitől a hajléktalanok segítéséig. Az Evangéliumi Testvérközösség alapításától egészen odáig, hogy korábbi szövetségese, Orbán Viktor elvette tőle az egyházi státuszt. Iványi elmondása szerint 2010 után Orbánék még meghívták egy megemlékezésre, amit ő nyílt levélben utasított vissza, ezután jött a bosszú.Amikor először találkoztak Orbánnal, ugyanazt akarták - mondta Iványi a New York Timesnak, és hozzáteszi:„De most már egy szélsőjobboldali, fasiszta pártot vezet.”
A cikkben megszólal Beer Miklós püspök és Fröhlich Róbert főrabbi is. Utóbbi felidézi a zsidó legendát, hogy minden generációban van 36 igaz ember, aki viszi a hátán a világ terheit. „Szerintem Gábor az egyikük” - mondja a rabbi.”
badsector1 2019. 03. 16. 12:08
#182
"Mesterséges szigetet terveznek Felcsút határába
  
Az egyik fejlesztés a falu déli határánál lévő záportározó felpimpelése lenne. A lakossági fórumra készített dokumentáció szerint a tározó funkcióját bővíteni szeretnék csónakázási lehetőséggel, és „a tározóban egy kis mesterséges sziget is épül, melyet híd köt majd össze a 811. sz. főút melletti parkolóval, illetve ott felépítendő étteremmel, sportpályával.”A terv szerint a kisvasúttal együtt jelentene mindez különös turisztikai vonzerőt."
  
Hiába a diktátor tudja, hogy mi kell a földijeinek. :))

Topik gazda

badsector1
4 3 4

aktív fórumozók


 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek