ha visszaolvasod a topikot, sztem találsz használhatót... sőt, olyat is, ami "megjósolta" előre, h le fog jönni ide, és elvileg a folyatás is benne van... ;)
Hát szerény véleményem az hogy az nem mostanában lesz amikor a dax 9k alá megy.
Az általam figyeltek szerint lehet előbb egy komoly fel mielőtt a rést betöltené, de sok sikert és türelmet hozzá.
Én a héten már csak nézelődöm, mert tartom magam a fogadalmamhoz.
Vakmajom
2016. február 19. péntek | 09:44 | Vakmajom
Kiszáradt az IPO-piac, nem nyomtatnak új részvényt a bennfentesek, mert nem tudnának elég magas árat kapni – ez inkább pozitívum. A 2015-ös sok kibocsátás háromnegyede a kibocsátási ár alatt van, és a legnagyobb 10-ből 10.
—
Brooklyn megkapja az első igen magas felhőkarcolóját, a múltbeli analógiák alapján ez nem jó ómen az ingatlanpiacára. Ami a részvénypiacon az IPO, az ingatlanpiacon a nagy tömegű új fejlesztés, csak ott a tehetetlenség sokkal nagyobb.
Egy forrás szerint a neves hedge-fund, a Citadel mintegy 50 milliárd dolláros, tőkeáttétellel finanszírozott részvénypozíciójának likvidálása zajlott február elején, ez is szerepet játszhatott a komoly esésben. Kétségtelen, hogy pl. az amerikai piacon kereskedett, Európát követő ETF-ekből szokatlanul heves volt a pénzkiáramlás ebben az időszakban.
Én csak most nyitottam erre, egyelőre csak szűk stoppal.
Akkor fogom komolyan venni a dolgot, ha azt a sokszorosan abuzált piros vonalat töri lefele: link
Gondoljátok át, h valóban megéri e egy olyan terméket lőni, ami mögött egy 24 órában kereskedhető termék áll, de a Béten csak harmadannyi időben tudsz kereskedési döntést hozni. Azaz 24-ből 16-ban a kezeden ülhetsz maximum, míg a piac mozog?
Ha ezzel a termékekkel kereskedtek, akkor nem előnyötök van, hanem óriási hátrány a piacon.
Most üt meg engem is a guta!!! Certis vagyok, 17 órakor zárnom kellett, pedig sejtettem, hogy 5 órás kőolaj piaci jelentés leviszi ezt a f.st. A tegnap nyitott shortos certimet meg kinyomták.
azt kívánom minden shortod jöjjön be ha engem már kiráztak, hogy dögölnének meg.
Még mindig fáj a bukta nem kicsit!!
De szeretném ezt a görény dax-ot 9k alatt látni rövid időn belül
ELLI(o)TT KLUB