Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2021. 09. 01. 08:03
teljes átalakulás mindenhol,most kiderül a gubokbol mi kel ki szép lepke,vagy valami,sátánivadék,sajnos utobbi a többség.
signal2 2021. 09. 01. 06:48
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2021. 09. 01. 06:09
Előzmény: #3251  signal2
Igen Orbán a szüleitől örökölni fog pont úgy mint az emberek többsége örököl a szüleitől,az apja a rendszerváltás óta vállalkozó,a veje vállalkozó,és vannak ismerősei akik vállalkozók,erről talán ő tehet,az vállalkozik aki akar,talán tiltsa meg minden ismerősének,hogy vállalkozó legyen vagy,hogy céget alapítson vagy,hogy állami tendereken induljon ez negatív diszkrimináció lenne.Nem mondom,hogy családtagjai és barátai nincsenek kedvezőbb helyzetben az ismeretség révén egy állami megrendelés esetén,de Gyurcsány is a haveri és rokoni kapcsolatai alapján lett vagyonos,nála ez miért nem gond.Az MSZP-SZDSZ koalició egy velejéig korrupt koalíció volt,Az Orbáni korrupció pont olyan mint  Gyurcsányi,mégis ott van Gyurcsány az ellenzéki koalícióban.Persze jó lenne egy teljesen korrupció mentes kormány,de Orbánékat akkor nem Gyurcsányéknak kellene leváltani,mert ezzel semmi sem fog változni,a korrupció megmarad.Akik Orbánra szavaznak nem azért szavaznak rá mert nincs a Fideszben korrupció,hanem azért mert az ellenzékben is látják,hogy velejéig korrupt emberek vannak,de a Fidesz egységes és tud kormányozni,míg az ellenzékről ez nem valószínűsíthető,vagyis hiteltelen,hogy tudnának egységesen kormányozni.
Törölt felhasználó 2021. 09. 01. 05:50
Előzmény: #3252  Peterbond

Ja,és amúgy pont nem én terelek egyfolytában hanem ti.Én elkezdek Gyurcsány MSZMP tagságáról beszélni erre jöttök Kövérrel,elkezdek arról beszélni,hogy Orbán nem vagyonos,erre jöttök az apjával a vejével,a kollégiumi társával a falusi barátjával,csak éppen magáról Orbánról nem tudjátok azt bebizonyítani,hogy vagyonos.
Törölt felhasználó 2021. 09. 01. 05:45
Előzmény: #3253  Peterbond
Jó,de nem Rogán a miniszterelnök hanem Orbán,ott nem találni stiklit a vagyon nyilatkozatban tudtommal,az csak az ellenzék mende mondája,hogy Orbán vagyonos,soha sem tudták ezt bizonyítani,ennyi erőből Gyurcsányról is lehetne terjeszteni,hogy vannak ilyen olyan haverjai akiknek kedvezett állami megbizatásoknál,és ök kezelik a pénzét.Maradjunk a bizonyitható tényeknél,ez alapján bizony Gyurcsány jóval gazdagabb mint Orbán.
pantya100 2021. 09. 01. 02:47
Törölt hozzászólás
pantya100 2021. 09. 01. 02:42
es ha kit érdekel ,sem a pénz,csak az a kis embr
Peterbond 2021. 09. 01. 01:46
Előzmény: #3252  Peterbond
Mondjuk jó tudni hogy gazdaságilag mennyivel jobb vagyok egy miniszterelnöknél hogy 1,5 millió kp-t én fel tudok mutatni csak a folyószámlán egy 5-d akkora fizuval mint ő. És nekem még fizetnem is kell a válogatott mecsekre nem a haverok visznek el magángépeken ( na jó néha hazavisznek egy öreg Ford-al :) ).
.
Na de a vagyonnyilatkozatokat Rogán óta kb senki se veszi komoolyan mikor vagy 4-szer javította azt miután kiderítették hogy nem is fele részt hanem teljesen övé egy ingatlan, aztán hogy a szomszéd ingatlan is az övé, sőt az ingatlan alapból nagyobb mint amit lejelentett ( nem mellesleg úgy vett 2009-ben 100 millió feletti lakást hogy előző év végén nem volt 4 millió forint megtakarítása se. ). vagy 3-szor módosította a vagyonnyilatkozatát és bár 15 év teljes bevallot jövedelme kevés lett volna az ingatlanhoz ( tehát ha levegőn élt volna és semmit se költ 15 évig ) mégse lett semmi következménye a dolognak. Na ennyire jó a képviselői vagyonnyilatkozat. És ha jól emlékszem már a családtagoknak nem is kell ezzel bajlódaniuk.
Peterbond 2021. 09. 01. 01:34
Előzmény: #3250  Törölt felhasználó
"Nem értem,hogy miről beszélsz,Orbán nem vagyonos,Gyurcsány százszor gazdagabb nála,nézd meg a vagyonnyilatkozatukat."
.
Persze hogy nem az. Van havi 2,6 milliós fizetése ( nem sajnálom tőle, egy miniszterelnök a dupláját is kereshetné ) és 1.00.000 forintos megtakarítása van meg 800.000forint hitele még úgy hogy minden költségét állja kb az állam :). Mivel 2013 óta nem vett ingatlant sem érdekes abba se mehetet. Szóval ja teljesen reális a vagyonnyilatkozat.
.
De amúgy pont nem erről volt szó de szépen próbálsz terelni.
signal2
signal2 2021. 09. 01. 00:06
Előzmény: #3250  Törölt felhasználó
Boztos veletlenül nem vetted észre, hogy Orbán apjáról (akitől örökölni fog), vejéről (ali tőle fog örökölni), kollegiumi szobatársáról és gyerekkori barátjáról volt szó. És nem Orbánról. A kérdésed így ezen a ponton értelmetlen.
Ugyanígy véletlen lehet, hogy nem reagáltál a nyugdíjról, illetve a Fourcardinal Kft.-ről szóló hozzászólásomra.
Törölt felhasználó 2021. 08. 31. 22:14
Előzmény: #3249  Peterbond
Nem értem,hogy miről beszélsz,Orbán nem vagyonos,Gyurcsány százszor gazdagabb nála,nézd meg a vagyonnyilatkozatukat.
Peterbond 2021. 08. 31. 21:14
Előzmény: #3226  Törölt felhasználó
"A troll nem hozzászól érdemben, hanem kötözködik,nem ugyan az :)."
.
És ezért mondtam a te szövegedre amit. Ha nem érted nem nálam van a hiba :).
.
"Mészárossal az a bajotok,hogy Orbán haverja és ezért protekciós az állami megrendelések során,erre írtam,hogy ez Orbánék előtt is így volt,csak utána kellene nézni,hogy az első Orbán kormányt miért nem számoltatták el,a korrupció minden egyes kormánynál jelen volt és az ellenzéki önkormányzatok esetében most is jól látszik,hogy ott is jelen van,haveroknak barátoknak adják ki a munkát max nem olyan nagyban mint Orbánék de attól még városon belül simán gyártanak egy Mészárost."
.
Ezen most röhögjek vagy sem? 1 volt magyar miniszterelnök esetében említs kérlek egyszemélyt. 1-et akár Antaltól, Akár Horntól, Akár Medgyessitől, Akár Gyurcsánytól, Akár Bajnaitól aki csak 1/10-ét összeszedte annak amit összehozottt Orbán:
.
1. Apja ( Orbán Győző )
.
2. Veje ( Tiborcz )
.
3. Kollégiumtársa ( Simiska )
.
4, Falusi Barátja ( Mészáros )
.
Ez potenciálisan minimum 20 lehetőség 1 ember taalálására ami Orbánnál 4 is van.
Peterbond 2021. 08. 31. 21:09
Előzmény: #3230  Törölt felhasználó
"Úgy tűnik, nagyon nem érted,hogy miről van szó,Gyurcsány MSZMP tagsága a téma,és nem más."
.
Ó dehogynem értem. Pont zt mutatom be sokadjára. nálad csak akkor téma valami ha gyurcsány. ugyanaz akár 10-szeres mértékben vagy "nem téma" vagy egyenesen pozitívum. Akár MSZMP tagság ( lefutottuk vagy 2 tucatszor amikor elkezdesz komcsizni hogy engem pont nem érdekel a komcsi múlt te pörögsz rajta de valahogy van akinek teljesen elnézed másnál meg a nagyapa múltja is az unokán ül ).
.
Ahogy ugyanez korrupció kérdésben, A hiány mértékében, 13. havi  nyugdíjban, Adózásban és még kismillió esetben.
Törölt felhasználó 2021. 08. 31. 20:32

https://www.portfolio.hu/uzlet/20210831/tavozik-az-amerikai-gyogyszerfelugyelet-ket-vezetoje-akik-a-koronavirus-vakcinakert-feleltek-498616
.
.Annak idején Orbánt,a kínai vakcina engedélyeztetésével kapcsolatban lediktátorozta az ellenzék,akkor ezek szerint Biden is egy diktátor,vagy csak átvette Orbán módszerét pont úgy mint Merkel a migránsokkal kapcsolatban,úgy tűnik az agyon szidott Orbánt csak elkezdi másolni a nyugat :))
Törölt felhasználó 2021. 08. 31. 20:28
Előzmény: #3245  bigyula
Mondjuk a beleszólás és vélemény nyilvánítás nagyon nem ugyan az,én nem beleszóltam,hanem véleményt nyilvánítottam,egyébként ,bocs de neked sincsen ha jól sejtem semmi beleszólásod sem abba,hogy az ellenzéki jelölteket mi alapján rostálják,szóval pont ott vagy ahol én,max véleményt tudsz róla nyilvánítani :)
bigyula 2021. 08. 31. 20:17
Előzmény: #3244  Törölt felhasználó
Nem nem értetted meg. Ha az ellenzénkieknek nem lehet beleszólása, hogy a kúrmánypárt hogyan választja ki a saját embereit, akkor miért lenne beleszólása a kúrmánypárt embereinek/szimpatizánsainak, hogy az ellenzék hogyan, és kiket választ a saját jelöltjeinek?
.
Én személy szerint minden MSZMP/KISZ kötődésű/múltú embert eltiltanék a politikától. Igen, a fityeszből, meg a DK-ból is (meg bárhonnan).
Törölt felhasználó 2021. 08. 31. 20:00
Előzmény: #3242  bigyula
Most értettem meg,hogy mire gondolsz,bocs erre nem is gondoltam,hogy szerinted sem fog jövőre az ellenzéki bohóc koalíció nyerni,így törvényeket sem fognak hozni,amik mindenkire vonatkoznak,vagyis valóban tök mindegy,hogy mennyi  volt MSZMP-s van az ellenzéki koalícióban ,gondolom az ellenzéki koalíciós zászlón stílszerűen sarló és kalapács lesz ,szivárvánnyal áthúzva :)))
bigyula 2021. 08. 31. 19:29
Előzmény: #3241  Törölt felhasználó
Pont ez a felfogás, ami a legnagyobb probléma: szerinted (és a fityeszesek szerint) a fityesz és az ország (érdeke) azonos. Pedig nem!
bigyula 2021. 08. 31. 19:27
Előzmény: #3241  Törölt felhasználó
Nem szólok bele, hogy a fityesz mi alapján választja ki a saját embereit. A törvények viszont mindenkit érintenek. Megint kevered a szezont a fazonnal. :)
Törölt felhasználó 2021. 08. 31. 19:15
Előzmény: #3240  bigyula
Ja értem,akkor te se szólj  bele,hogy a Fidesz milyen törvényeket hoz,elvégre az ellenzék szekerét tolod,semmi közöd hozzá mit  csinál a Fidesz.Ennyi.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek