Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
erre irtam hogy DVG 480 millioert ertekesitette a papirjai egyreszet amig durvan 2800-as atlagar.Szoval ha 2 evvel ezelott a dvg jelentette hogy 15% ala esett egyforgalmasabb nap utan akkor az o reszvenyeivel mi tortent?OTC-n kf brokerei megvettek azt a mennyiseget? es ha igen mennyiert mert ugye 2800-as atlagar van.anniert amenxiert akkor porgott az arfolyam vag talan 2800-on de akkor amikor a dvg kitarazott ugyan ugy 2400 alatt akkor is 2800on vettek meg toluk hogy az atlag ar maradjon tehat buko igy is ugy is szoval nem ertem ezt az otc-s dolgot jo lenne ha elmagsarznad xD
ezt irtad kockafej ma, 22:50200k a dvg-tol nem piacon folyt ki és nem piaci árfolyamon. Ehhez nem kell nagy tudomány. Azok az otc-s pakkok lettek kiteritve a stromanoknak. Azert ment a csorgas a DVG kiszállása után is
Ha magasan vetted,tudnod kell jó áron nagyot hígítani! Erre kevesen voltak képesek mert mindenki 500-ra várta,vagy már nem mert venni😅Nekem is van 3k környékéről,viszont az átlagom 1800alatti😅
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!