Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
az hoyg en akkro jelentem meg a forumon ne mazt jelenti hogy ne mtozsdeztem opust is megjatszottam 50ft-rol 700ig estet 8ftrol 100ig szoval engem nem izgat a dolog mert tudom hoyg ez is jo papir lesz kicsit elhuzodott amivel ne mzamoltam de a papir jo lesz.
ha jol emelkszem osszesen 3 kotes volt 800on ketto en voltam es votl egy harmadik. persze utana is vettem belole de adogattam is mindig az ATH papiroka tadom el ha adok el.
tomi23 ma, 21:58Előzmény: #12858 Csakegyolvaso#12866ezzel a nickeddel nem mert 2019november 2020januar - februárban lehetett kb:10000 Ft körül az árfolyam te meg 2020.07- Ben reggeltél ezzel a nickeddel 1 0 Válasz erre
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!