Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Engem szerintem megátkozott a lekötögető. Majdnem a mentő vitt el ma vesegörcsnek látszó tünetekkel, plusz borzongás plusz hányinger, de utolsó józan pillanatomban azt mondtam várjunk még egy órát. Aztán még egyet. Kis családom már a pizsamát vette meg, míg én a parkolóban sétálgattam, úgy egy kicsit jobb volt. Aztán támadt egy gondolatom, nem korábbi egészségügyi problémából van-e ez az egész és - úgy néz ki - abból. Két perc alatt elkezdett a dolog javulni, mert így már tudtam mit kell csinálni, el ne kiabáljam semmi bajom... Lehet, hogy ott döglöttem volna meg a kórházban, mert ami a baj arra senki még csak nem is gondolna.
Nem a tőkepótláshoz szükséges részvényjegyzésre gondoltam, hanem hogy ha Fecó valamit beköltöztet majd ide, akkor mennyit fog érni (illetve mit előlegez meg a piac).
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!