Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
sztem ma is lesz viszonylag nagy lesz forgalom, ha 2,8-2,9 körül zárnánk, most aláírnám....esésre még nem számítok, bár lehet korrekció, de ez az Ehep, itt minden máshogy van, mint máshol...
Új hét, új remények... kíváncsi vagyok. :) Én a magam részéről arra számítok, hogy egy kicsit megpihenünk, de 2k felett maradunk, míg nem történik valami új esemény. Mit gondoltok?
időnk, mint a tenger. Nem akkora a pozi, hogy ne tudjam kivárni. Persze céláram is van, tehát ha azt esetleg előbb éri el, akkor úgyis eladom, mert a biztos pénz a legjobb pénz. Ez is Estmédia kapcsán tanultam meg. 177 után volt 80 is, aztán mire lett benne funda, arra már csak 150 körül lehetett adni nagyobb mennyiséget.
Keresd vissza a fórumon 2 napja ki lett rakva egy vg.hu-s cikk, a részvényről főleg, de a cég múltjával is foglalkoztak. Viszonylag reális cikk ami főleg a múltról szól, a jövőt meg csak sejteni lehet max...
nyilván te is tudod, hogy az égvilágon semmit nem csinál jelenleg, üres, mint ahogy az estmédia volt, meg a plotinus, TRInvest, stb stb. de még csinálhat! A fantasztikusan sikerült IPO-k után aki tőzsdére akar jönni, kétszer is meggondolja. Nem lenne érdemesebb egy már kereskedésben lévő, megfelelő közkézzel rendelkező vázba költözni? Van még működő üres váz a béten? Csepel kuka lett, nutex és ehep lehet potenciális jelölt. Amikor a plotinust 45kra húzták és vissza esett 17ig, majd duplázott, akkor se értette senki. Estmédia is volt 183. Én megvárom míg lesz fundás hír, nem marad parlagon szvsz. Nem befektetési tanács. :))
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!