Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Passz mindig a semmibol jonnek a vasarlok de amire en gondolok egy dvg jelentes semmi tobb.Nem latok bele tobbet egyenlore de egy 5%os dvg jelentesnek orulnek.
Es mi van akkor ha fel leszel jelentve?Semmi nem tortenik csak ha mar tobbszor jatszottad el nagy pakkal.Ugy latom teged nagyon erdekel ez a tema mert itt rugozol rajta egyfolytaba xD
És? Van hogy én is venni akarok valamit, aztán másnapra, vagy 5 perc múlva meggondolom magam, látok jobb lehetőséget. Azt bizonyítani, hogy azért állt be a könyvbe, hogy manipuláljon kb. lehetetlen, de persze ha téged megnyugtat jelentsd :)
"Piaci manipuláció ugyanis - a szándéktól függetlenül - minden olyan ügyletkötés, eladási vagy vételi megbízás, amely a pénzügyi eszközök keresleti-kínálati viszonyait, illetve annak árát érintően hamis vagy félrevezető jelzést ad(hat), befolyásolva ezzel a befektetők befektetési döntéseit." Csak figyelmeztetnem a penteki vevoket akik mara eltuntek.
Számomra az 1400 alatti első ár 1395 jelen esetben, vagyis ebből a szempontból az 1400-on megjelent 4k nem oszt, nem szoroz. Az is lehet, hogy valaki szándékosan megtámasztotta, mert reggelente az 5-ös könyvben azért látszik az 500-as ajánlat!
Azért ezt én sem gondoltam komolyan, hogy ennyire kézivezérléssel működik a dolog, csak elfelejtettem kitenni a megfelelő smiley-t. Ennek ellenére nem értem miért bukott meg (még ha hülyeség is)?
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!