Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Ha mindenki kaphat 500Ft-on, meg alatta az azt jelenti, hogy nagy forgalom van, tehát KF is teljesen kitárazott. Onnantól 100% közkéz mellett elég érdekes lesz a működés, a megmaradt 3 IT taggal, akik ingyen végzik nívós munkájukat.
Végre volt forgalom.....!!!lassan mindenki vehet 500fton vagy alatta.....!!!de azt is el tudom képzelni,hogy egy idő után mindenki kap igyen és ahogy mindenki megkapta,utána 3 napon belül 20k felett tudja adni.... !!
Félreértés ne essék, itt a "nagyobb" eladásokra gondolok. A lekötögetések és ellenállások kötődhetnek hozzá, hiszen persze, hogy nem érdeke a magas árfolyam, amíg be nem hozza, amit akar.
"De ez meg nem látszik a könyvben." - Jó, persze, adhatják a haverok is. De ha így van, ez ugyanazt jelenti, amit előtte írtam. Szóval szerintem ezt vagy KF csinálja és akkor humbug az egész, vagy nem ő csinálja.
Hát, nem tudom. Vagyis de: 1. KF ténykedik: Nem kéne valamerre mennie az árfolyamnak? Három hónapja oldalazgat itt 1500 körül. Ebből az következne, hogy nincs semmi célja, csak az, hogy minimum ezen az árszinten eladogassa a papírjait. De ez meg nem látszik a könyvben. 2. Nem KF ténykedik
Lehet, hogy számított rá, de attól megbosszulhatja. Látod kapott nem keveset a kollegina is ma, azaz nem magára öntötte. Lehet úgy van vele, rohadjon meg a DVG, kapjon 500ft-ot a papírjáért... Mondjuk ha a kicsik veszik, akkor sokat fog veszteni KF, meg talán közel is van a jelentéshez, ha ma ő adta, akkor az pár nap és kiderül.
Szerintem nem washtrade volt, kaptam én is ma bőven. Olyankor figyel, hogy ne veszítsen papírt. Volt olyan nemrég, akkor ahogy beálltam venni, rögtön 10ft-tal feljebb kötögette utána. Ez most öntés volt szerintem. Kérdés, h a kisbüfik vettek-e meg 6k-t. De gyanítom igen, mert én kaptam ma 500db-ot. Beálltam korábban, miután eladtam, hogy visszavegyem, nem is hittem, h egyszerre megkapom. A mai nap után korai volt.
Most komolyan azt gondoljátok, hogy KF rágta otthon a körmét, hogy vajon milyen döntéseket fog hozni az IT és aztán erős felindulásból két nap múlva elkezdi szórni a papírt? Én azt gondolom, ha van (a háttérben) együttműködés akkor azért, ha nincs, akkor pedig azért pontosan tisztában volt a várható döntésekkel, nem hiszem, hogy bármi meglepte volna.
Nem szórja egyik oldalt adja másik oldalt veszi a sajátját Washtrade irtam mar.másik topikba meg hanyagold a két szefost.jo az a karantén nekik mar senki nem reagál ra csak röhögnek rajtuk.Bar en meg ezt gondolom hogy ebben a játékban benne van meg pár “kisbufi is”szigorúan szvsz.
Igen, szerintem pont ez a helyzet. Mondjuk én kevéssé látom ezt viccesnek, innen még egy harmadolást. De ez van, KF szórja az ingyen papírját. Ebből is látszik mennyire lehet képes jövőt adni a papírnak. Sértődésből szétveri az árfolyamot??? Komolyan nem hiszem el.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!