Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Hogy miért, azt nem tudom, de még a 90-es évek végén az EHEP Rt.-nek adott át a DVG ÉMÁSZ és hasonló részvényeket, gondolom EHEP részvényért cserébe, viszont később - 2008-ban - vásároltak is, kb. 33k-t egy bizonyos Axioma Rt.-től.
Ha DVG kiönt egy kisebb adagot a meglévőből, akkor lehet némi visszaesés. Esetleg ha jön valami olyan hír, ami megkavarja a dolgokat. 1000 körüli árra én már nem számítok.
Miért esne tovább? Nekem úgy tűnik, már megvolt az alja 1400 környékén. Én nem várok további csökkenést, inkább egy kis oldalazás lesz és utána felfelé rendeződik.
Rám dobhattak volna többet is :) Nekem nagyon úgy tűnik, hogy meglróbálja valakinfelhúzni es utána jöhet egy borítás. Kb mint aug végén ami volt. Meglátjuk mi lesz a pontos forgatókönyv.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!