Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Csak szórná már ki, érnénk a végére, és kezdődne valami építkezés. Nem tudom mennyi idő kell még neki. Persze az elsőbbségiek sem tudtuk meg, hova kerültek.
Szerintem már nem is akar "csibeszkedni" kiszorja a maradék papirjat. Az IT tagok meg lemondanak. Marad a mínusz és IT sem lesz egy ideig. Van rá egy sorom, H így fog lelepni a dvg.
Közben viszont a DVG már kisebb tulajdonossá lett, mint Ferenc, így várhatóan az igazgatósági többségét is el fogja veszíteni, onnantól meg már nem fognak tudni csibészkedni az eredménytartalék terhére sem... Az meg várható volt, hogy újra be kell majd tenni a lét.
Nem KF hanem a DVG itt a zseni. Egy eleve mínuszos saját tőkéjű céget feltokesittetett KF-el, majd kiarult belőle kb 300-400 millió Ft értékű részvényt. Mire megint kiborul a bili, akkorra kiszáll és visszahívja az embereit az IT-bol. Rosner lehet tanulni!
A Társaság jegyzett tőkéje 2020.06.30-án 21.188 eFt, saját tőkéje ugyanezen időszakban 9.889 eFt. A
saját tőke jegyzett tőke aránya 46%. A Társaság saját tőke aránya a beszámolási időszakban olyan
mértékben csökkent a jegyzett tőke mértékéhez viszonyítva, mely a Társaság menedzsmentjének és a
Társaság Tulajdonosainak további intézkedését igényli.
Igen, kapták, jól tudod. Olvastam valamelyik kis önkormányzat jegyzőkönyvében, H azért adták el 100ft/db áron otc-n, mert "ingyen kapták." Másrészről meg az egész BÉT haldoklik, nincs befektetői hajlandóság. A kitörésekre rögtön raadnak. A magyarok úgy erzik, H kp-ben nagyobb biztonságban vannak. Ez akkor fog megváltozni, ha kijövünk ebből a vírus félelemből és a megtakarítások egy része újra kijön a tőzsdére. Sajnos ehhez gazdasági növekedés is kellene (akár mesterséges, mint a FED pénz pumpa). Ehelyett mi magyarok kaptunk magas inflációt, Ft gyengelust és nem hiteles munkanélküliségi adatokat (bebufogtek nyáron, amikor ment az alkalmi/szezonalis munka) Én idén nem várok a BÉT-n rallikat. Saját vélemény.
Októberben őszi szünet a suliban, úgyhogy fognak szépen DVG-től eladni. (Aug végén iskolakezdés előtt, tavaszi szünet előtt, karácsony előtt stb így tud az önkorinegy kis plusz manit rakni pár dolgozó zsebébe).
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!