Azthiszem van 1 jó hírem. Simán megvan az esélye a kitörésnek.
áprilisban 02 től oldalazott 30ig. most is szinte ez a felállás nemsoká megvan a 18k-s oldalazás, és akkor 20% felfelé már csak 1-2 napot kell aludni:) péntekig megindulhat felfelé.
Már én is bánom,hogy nem lőttem el 2 hete mert a többi papír szépen hozott csak a tőkém nagy része ebben áll de nagyon bíztam az emelkedésben ezért tartottam.Persze most már ki kell ülni az emelkedést ami szerintem hamarosan megérkezik és nagyobb lesz mint amire sokan számítanak.Nem lepődnék meg 20k-n sem.Ha nem ez a forgatókönyv akkor 17,5 ig adok még neki esélyt aztán pá.Pedig eddig ez volt a kedvenc papírom és még sosem hagyott cserben,remélem most sem fog.
2009-04-09 stooq.com on gyertyákkal nézve. Holnapi lehetséges esés 18k ig. ahonnan fordulhat illetve még pár nap oldalazás után kitörés, talán gyors jelentés után
és amikor elfogy, eladod a pakk felét-kétharmadát, esetleg mindet, másnap eszeveszett emelkedésnek indul.
vagy kitart a türelmed, ha valamelyest mínuszban vagy, akkor is, majd amikor kijössz nullára, örömmel vágod ki az egész pakkot. és utána emelkedik még egy jó nagyot!
nálam ez szokott előfordulni...
egis topik