Jajahm, bár ellentételesen mozog a kinti börzékkel, de az 500 meglehet záróra. Akkor meg a jövőhéten pozitív fordulat esetén (Fed, stb.) áttöri a mozgókat és bull újra ...
Ma szépen feltört, akárcsak Ricsi, míg a többi blue meg lefelé.
"Őrségváltás volt a BUX karbantartásra." (ismeretlen szerő)
Ricsi szénája persze sokkal jobban áll, viszont a harmonia érdekében most Egiszkét "kellene" komolyan megtámogatni egy pakk vétellel. Pénteken meglátjuk mi volt a mai virgonckodás: ha van benne erő, akkor irány a mozgók felé, ha csak szemfényvesztés, akkor vissza 20K-ra.
na ez az. hogyan fogják értékelni? egis már hónap elején esett egyet. tegnap viszonylag nagy forgalmú piros nap volt. látszik, hogy kicsit megijedtek, viszont a napokban már nem esett nagyot. nagy csodára nem számíthattak a befektetők, szerintem semleges lesz, mondhatnám, hogy annyit esett amennyit kellett.aztán majd ha észhez kapnak akkor rántanak rajta egyet fölfelé. már kitárazhattak volna, de meglátjuk. figyelni fogom.
Úgy látom a mai piros törte a 20K-t, ami valszeg a vaklicit hírnek (is) köszönhető. Ha holnap a "befektetők" tényleg negatívumként értékelik a fejleményt, akkor a 138,2% fibo szintem kézzelfoghatóvá válik és érintésre kerülhet a 150% fibo is 19525-ön, de egy brutális kitárazással akár 1 lépésben elérhetővé válhat a (nem mindenki által) hőn áhított 161,8% fibo szintem 19300 is ami egyben 200MA is (19311). Ha nem értékelik súlyosnak a dolgot, akkor elkezdődhet a fordulat...
Ma ismét egy piros gyertya született, bár érdemi esés nem történt az előző két gyártyához viszonyítva 20K felett zárt (20060), ami egyben nálam egy fibo szint is (20040). Felfoghatjuk egy dojinak is vagy másképpen oldalazásnak is.
Intő jel (?), hogy ma Ricsi komolyat zakózott a lokális csúcshoz viszonyítva és ha a dojik nem hozna fordulatot, akkor törni fog a 20K és irány a 161,8% fibo szintem 19,3K, ami majdnem megeggyezik már a 200MA-val is.
egis topik