160-on Egiszke boldog(?) tulaj lettem ! Úgy láttam ennyi elég is lesz az esésben, de ha netán még rosszullét környékezné a hétfőn, akkor van még zseton a kapszulákra !
Szia!
Bevallom, korábban is olvastam írásaidat!
Eddig még nem kereskedtem Egiskével, most viszont kacsintgatok felé. /Jelenleg Otp papírom van....majd kiderül most, hogy szerencsés-e /
Szia!
Nem vagy egyedül. Én figyelem és értékelem az írásaidat. Köszönet értük!
Ezt a Berni papa viselkedési írásodat nem tudom teljesen korrektül értelmezni.
Sztem, ha morcos, akkor 15 mrd felett fognak vissza. Ha jó kedvű, akkor kb 5 mrd alatt, vagy semmit nem fognak vissza a havi 85 mrd usd gyengítésből. Az utóbbi esetben tőzsdék átlagban up, az első esetben kb pince.
Kurva jól elbeszélgetek magammal, de sebaj, legalább él a fórum napi frissüléssel ! Szóval most megnéztem mi a fene történt ma, mert egész nap dolgoznom kellett, így összefüggően nem figyeltem a mozgást.
Akasztott embert (hanging man) látok, holnap megerősítés kell(ene) ehhez. Ha Bernanke morcos lesz, akkor meglesz a megerősítés, ha jókedvű, akkor felejtős. Még mindig jó lenne a jobb vállat megcsinálni 250-500 között, de lehet, hogy egy amorf fej utáni váll lesz ...
A Richter és az Egis egyaránt a tegnapi záróértéke alatt fejezte be a kereskedést: előbbi 1 utóbbi 0,2 százalékot esett. Az Egis részvények árfolyamának csökkenését az utóbbi napok raliját követő profitrealizálás indokolhatja, ugyanis a papírok pár nap alatt mintegy 2000 forinttal ugrottak feljebb.
egis topik