Egiszke felkötése igencsak látványosra sikeredett napi max. árral egybekötve és visszatérve a boliba is egyben, ami akár fordulatot is jelezhetne.
Kezd nagyon izgalmassá válni, a "nemzetközi helyzet egyre fokozódik": link
Törölt felhasználó2013. 09. 09. 14:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
150-200ft fel le 1darabbal. Ezért csalóka, ha csak az árfolyamot kuksizzuk.
Egiszkét hasonlóan lehet kereskedni, mint a bux indexet - day/swing szempontból -, azaz kis pakkokkal ahogy a ker.könyvben láthatod. Nagyobb pakkal megvan az esélyed, hogy nem tudsz kiszállni vagy beszállni.
esésben csökkent a forgalom. érdemes kivárni a mai napot? amúgy nem tudom mi van de nagyon rezeg a léc az egész piac alatt. A FED lehet a bűnös vagy a szíriai támadás? szemét mol is...
Hétfőre:
A pénteki esésben még felpattant 20440-ig (100% fibo szintem 20495 - 2013-06-26, utolsó emelkedő trend kezdete), majd végül 20K-n zárt (123,6% fibo szintem 20040). Ha Egiszke fordulni akar, akkor itt 20K körül kellene megtenni, különben irány a 161,8% fibo szintem 19300 felé, ahol a 200MA is tekereg (igen, ezt Egon 19250-re számolta, az enyém pongyolább, kezdőként).
Beszállóra várva bízom benne, hogy még a 200MA is elérhetővé válik, ugyanakkor látni kell az RSI/MACD alapján, hogy túladták rendesen,azaz, most oldalazás jöhet egy időre, de lehet, hogy megint bullba kapcsol.
egis topik