Nekem is ma reggelre megjött. (Random).
Hát őszintén szólva, nem tudom ma mi lesz itt. Japók beszartak rendesen illetve a hangulat sincs most a toppon. 20K-nak lőttek ma szvsz, de 19500 tartsa meg.
A 2 év nagyon hosszú idő volt, ha holnap után 23000 Ft, már az sem fog igazából bosszantani, akkora csalódás volt....Közben megtanultam az SL kötelező használatát, nem is hosszú távú befektető vagyok....Hidd el sokat tanultam ebből, már nem sajnálom....
Ebben csak magadra számíthatsz. Rövidtávon minden benne lehet, hosszútávon annál is tőbb. Jól megvígasztaltalak most gondolom:)
Ahogy lejjebb írtam is, 20.300 környékén esélyesnek látok egy korrekció, deeee ahogy figyelem a CEEMEA piacot visszatérhettek egy kis friss zsozsóval hosszú hónapok kihagyása után. Ezek nem szokták egy nap után abba hagyni a tradelést. Legföljebb 1-2 nap kivárás/korrekció, majd újult erővel veszik. Ezek nem kispályások. Ma vették rendesen a török, az orosz és a magyar rv-et. Holnap valszínű csehek lengyelek lesznek a soron. Nálunk meg lehet, hogy lesz egy kis 1-2 nihil. Bár a fene sem tudja pontosan, csk legföljebb találgatunk. A FED is úgy néz ki nem pihenteti a pénznyomdáját egy pillanatra sem.
egis topik