Más magyarázatot nem tudok elképzelni, mint egy elmeháborodottat a vagyonkezelőnél, aki rászabadult a manyup részvényekre.
Nem igaz, hogy nem tudja egyben eladni valakinek ilyen áron.
Szakadna rá egy zsák sz@r az ilyen balf@szra.
A két céget fundamentálisan szerintem ne említsük egy lapon. Az Egisnek egy rakétának kellene lenni. Igazából azt nem értem, hogy miért nincs még 20 ezer felett. A mai leszúrás előtt pedig teljesen értetlenül állok. Valakinek van valamilyen magyarázata?
A 160ft/rv hitelállományt, és csökkenő EPS-t beleszámoltad?
Osztalék hozam az super, de a tőzsde a jövőt árazza.
TA-s képe az nagyon jó, csak az a baj, hogy osztalék többszörösével esik évente.
Én kidobtam múlt héten a telkom felét és vettem egist, ricsit, molt.
Erősen gondolkodom a másik felén is, hogy ugyanarra a sorsra juttatom.
Az az érdekes, hogy a concord, erste telekom célárai 420 és 435 , annak ellenére nagyobb vételi erő látszik benne, mint a superalulértékelt egisben.
Az van, hogy AKKORÁT erősödött a forint, hogy ez megállítja az egis árfolyamát, mert ugye exportorientált a cég és így az "erős" forint miatt nem lesz nyereséges. :)
Ez qrva jó, hogy sorba adja mindenki a 26000 körüli célárat és fair értékeket a szuper diszkontot a részvényre és egyik brókercég sem veszi?
Mi a f@szé dumálnak, ha nem veszik :)
Az hogy illikvid a rv az azért van mert nem veszik. Ugyanis eladó az van ezek szerint dögivel, csak nincs kinek adni.
Eladó között lehet erste, concord, raiffeisen !?
A portfolió, mint erste szövetségese a legnagyobb feldumáló az egisben. Mindennap bedobnak pár hírt róla. Az összes többi cégről nem jelenik meg annyi bullshit, mint az egisről.
Készpénz hegyeknek sokkal jobban örülök, mintha adósság hegyekben ülne a cég. Biztos vagyok benne , hogy előbb-utóbb be fog érni egy, vagy több jól előkészített akvizició is. Nem szabad elkapkodni. A 2016-os P/E-je 5 !!! körül mozog.Az elkövetkezendő 3 év alatt szerényen is benne van minimum 50% emelkedés (28500) a részvényben szerintem.
Jók ezek a céláremelések, de vegyék is már, ne csak dumáljon a Concorde, Raiffeisen, Erste Ipomea. Én már bespájzoltam belőle:)link
Lehet, hogy le kéne minősíteni ahhoz, hogy emelkedjen is végre az árfolyam.
egis topik