Sokan úgy képzelik a nagyobb emelkedéshez valami nagy dolog kellene.Lehet a Facebook lesz az.Ebből komoly lóvét tudnak lehúzni ha beindul a reklámpiac.A másik pedig az,hogy a Sziget tulajdon növelését a cégnek jövőre végre kell hajtani.Akkor jöhet a ma még elérhetetlennek tűnő árfolyam.
"A RockMelt egyelőre nem kipróbálható, sőt a létezését hivatalosan sosem erősítették meg, bár weboldala van, és pár kiszivárgott kép is kering róla a neten. Ráadásul a saját böngésző fejlesztése tökéletesen beleillene a cég világuralmi terveibe, ahol a felhasználók számára az internet gyakorlatilag a Facebookkal, és a Facebookon keresztül elérhető egyéb tartalmakkal egyenlő."
Ez is Magyar szokás.
Miért kell mindent azonnal sötéten látni ?
Miért nem lehet a feketét feketének
a fehéret fehérnek nézni ?
Jó lenne ha minden nap csak 100 magyar látna már világosan, pár év és megvilágosodik az ország ....
Inflexio
Andre Kostolany természetesen No1 nálam is. Szoktam rá hivatkozni, de van még néhány kedvencem. A szemléletmódjuk azonban közös ilyen alapvető kérdésekben. Tehát amikor saját véleményemet fogalmazom meg, az legtöbbször nem más, mint 99%-ban Kosto és hozzá hasonlók tanításai, valamint max 1%-ban saját tapasztalat, vagy a különféle tanok összegzése saját "szoftver" alapján. (Na itt szokott kimenni a biztosíték!)
Bahata
Véleményed első részével (bár más az álláspontom) nem akarok vitatkozni. Bár tiszteletben tartom. A technikai elemző szemléletmódját látom benne. ( Nem sértésnek szántam!)
Véleményed második részével kapcsolatban pedig felhívom figyelmed arra, hogy a kis papírok másképp viselkednek, mint a bluek. Pláne nem követik egyenesen a nemzetközi trendeket. Azért ennyire egyszerűen nem lehet a tőzsdén pénzt keresni!
Trisnek van igaza, előbb van az árfolyam, és azt magyarázzák a hírekkel. De ezt már az öreg André is megmondta. Az első econet emelkedés is a semmiből jött, még komoly híreket sem tettek mellé, olyat semmiképp, ami egy négyszerezést indokolt volna. Már rég BUX tag volt, és nem ment sehova az ár. A Songo még viccnek is rossz üzletileg, és ezt senki nem gondolta másképp a bejelentésekor sem. Ebben egyébként az a jó, hogy nem kell azon aggódni, hogy milyen hírre tud ez menni. Majd ha megy, akkor tesznek alá híreket a látszat kedvéért. Vagy még azt sem.
2 éve sem volt semmilyen hír,amitől elindult?
Dehogynem! Tőkeemelések garmada, songo, BUX kosár stb és a Sziget akvi. Ez mind kellett ahhoz, hogy ne húzzák le a rolót..szvsz
Az árfolyam követte az eseményeket, én így látom. Az meg egy egybeesés, amikor elindul az árfolyam és jönnek a hírek- azt már elismerem, ott vannak a "nagyok".
Én csak kíváncsi lennék, milyen hír tudja az esetleges up-ot alátámasztani, mert hogy ez a semmitől induljon meg, annak vajmi kevés az esélye. Tehát el is jutottunk oda: a nemzetközi trendet nem követi- így lehet egyáltalán BUX papír...(?)
Na mindegy, ördögi kőr.
Bachata!
Mitől fog ez megindulni? Milyen hírre? Hát az igazi hír az az árfolyam. Ha más hírre emelkedik egy papír, az csak kirázás, vagy kiszórás. Megindulni pedig ez is attól fog amitől a többi. Vagyis ha kellő mennyiség van a biztos kezekben, akkor nem tud mást csinálni, mint emelkedni. Ez a papír a kicsik "kedvence", így kicsit lassabban fog elindulni. De mivel a kis papírok elindultak, így ez sem fog kimaradni. Minél később indul, annál stabilabban fog emelkedni szvsz. Persze ezt időben megmondani hogy mikor lesz egyáltalán nem merem bevállalni. Akinek nem lesz türelme, azt kirázzák.
Ma még semmit nem jelent az econet árfolyamára a sziget teljesítése. Más lesz a helyzet 2013ban talán- ha lesz helyzet egyáltalán-, de még most semmi.
Pár hónapja dilemmázom: mitől fog ez megindulni. Mi lehet még hír,mit lehet még kitalálni...(?) sajnos nem sok jó kecsegtet középtávon sem. A részvény a béka segge alatt. BUX papír...ez valóság vagy fikció???? Hihetetlen számomra.Hogy lehet BUX papír egy olyan részvény,ami nem követi egyáltalán a nemzetközi trendet?! Téboly.
Azt elfelejtettem mondani a másik fontos érvet, hogy az érintett cégeknek, mint pl. az econet.-nek nyereséget hoz a sok külföldi abból már én is láthatok pénzt viszonylag rövid időn belül. :)
Én is remélem, hogy győz a józan ész. Azért a legtöbb politikus nem teljesen hülye. :) Akármit is mondanak a tévében....hihi
Olvasgattam más fórumokat is és nagyon mérgesít a hazafiak hozzállása a szigethez. Azt mondják, hogy régebben még jó volt a sziget és akkor még csak magyarok voltak meg minek jön ide a sok külföldi söpredék. Komolyan mondom, ezért tartunk itt. Nemhogy örülnénk, hogy jönnek hozzánk és hozzák a pénzt ( egyébként engem amúgy se zavarnának ) és fizetik a kemény adókat a benzinkúton, a szálláshelyeken, a sziget belépőn, még többet a fogyasztáson. (kemény 25 % vagy több szinte mindenhol ) Az más kérdés, hogy abból a pénzből én mit látok, de ha valahol jól megy az államnak ( és okos dolgokra költik ) akkor egy idő után messze a jövőben talán nekem is jobb lesz. Hajrá, még több ilyen rendezvényt! Jöjjenek a gazdag külföldiek, szívesen látjuk őket!
Én sem arra gondoltam,hogy ellehetetlenítik,hanem bizonyos feltételeket szabnak meg,mert a 2/3-dal mindent lehet,de ne szaladjunk így előre, persze országimázs az mindig jól jön.
politika bekavarhat igazad van,de szerény véleményem az,hogy épp ezért kéne felhúzni200 fölé annak,aki ott szeretne nagy pakkjától megszabadulni mielőtt változás lesz,ezt Ők is tudják.
Econet topik