Na végre! Úgy néz ki,hogy elfogyott annak aki két hét alatt 56-ról 50-re nyomta az árfolyamot napi 100-150 ezres tételekkel.
Ha nincs aki önt,akkor pedig jöhet az emelkedés.
Amióta a tőzsde létezik azóta ugyanaz történik. Újból és újból fel és lemennek az árak. A kis és egyéb büfik pedig újra és újra megeszik, vagy nem eszik meg. Az igazi hír az árfolyam. A többi csak reklám. Ha a részvények erős kezekbe kerülnek, az árfolyam fel fog emelkedni! (Vagy azt gondolja valaki, hogy majd a nagybüfik fognak itt bosszankodni a topicban, hogy már megint szopnak!?Ö
BB!
Ha belegondolunk, akkor a nagy tétélben vásárlók nem úgy vásárolnak, mint mi. Ha le is menne 30-ra ott már nem tudom lenne reális esély annak az 500 miliós pakknak a visszavételére. Lehet hogy már mások előbb belenyúlnának!? Azért 50 környékén már biztos kézzel nyúlnak bele a vevők!
Szerintem mindent meg lehet csinálni.Ha a fórumot nézitek Sziget akvikor huhogtak sokan,hogy szart se ér és lám válságban is hatalmas + eddig.
Reklámpiac beindul és hozza az eredményeket majd a Sziget terjeszkedik külföldön és az árfolyam is újra 200ft.
Mitől menne fel a papír ára újra 200 környékére? Ahhoz több kell. Szép nagy lufit fújtak 2 éve, ezt még egyszer nem fogják bevenni a kisbüfik és más se.
Ha nem hozták volna a fesztiválok az elvárt nyerőt sokkal kevesebb pénzt kellett volna kifizetni érte.Gerendai mindenképpen nyerőt mutatott volna ki a végén,még akkor is ha neki kellett volna lóvét betolni.(mert csak abban az esetben kapja meg a kialkudott összeget)
Nagyot emeltek a jegyeken az idén és költség csökkentést is bevezettek.Ez előrevetítette azt,hogy ha látogatószám a tavalyi lesz akkor a nyereség nagyot nőhet.Ezért volt szomorú az akvi elmaradása.
Eddig az én verzióm látszik igazolódni.A fesztiválok idén nagyobb nyerőt produkálnak mint a tavalyi évben.Ezért szomorú az akvi elmaradása.Hosszabb távon viszont be kell épülnie az árfolyamba annak,hogy a fesztiválok nagy nyereséget produkálnak még a válságban is.Ha növelték volna a részesedést akkor most akár 100ft felett is lehetnénk.
ja
eddig azt akarták belénkdumálni, hogy a válság, egyebek miatt milyen szar nekünk, most meg meg akarják futtatni???
hánynom kell
nem hiszek én már senkinek
Econet topik