"Legfőbb bevételi forrásuk, a hirdetési piac, az év első negyedében - a szektorátlaghoz hasonlóan - mintegy 25 százalékkal volt kisebb, mint egy esztendővel korábban - jegyezte meg."
Ez már nem az a társaság amelynek a "több lábon állás" stratégiáját megismerhettük 2-3 éve. Mára "csak" egy média portfólióval rendelkező céggé alakul(t) át, amely "stratégia megújítás"? címen megy végbe. (majd a számok bizonyítják, hogy helyes döntést hoztak-e) Megszabadult? a társaság 3,5 Mrd Ft. árbevételtől! (ami a csoport árbevétel fele!) + 400 millió EBITDA. Ehhez képest a Facebook, Songo....stb sajnos aprópénz.
Az értékesítési ár meg...... pláne ha per ügyfél nézzük..........még elkeserítőbb.
Mindettől függetlenül az 50 Ft. erős támasz.
Facebook ból hatalmas nyereség jöhet,, pláne hogy a tulajdonosa is még invesztálni készul az oldalba... Ha lenne felesleges cash tuti bevásárolnék ebből is. Szeptemberre 57 ft -nak meg kell lennie. de a 60 tól sem félek h meglesz.
Annak meg nem sok értelme van, hogy 211-en emelnek, a papír ára meg mondjuk 100-150 Ft között. Max. Csabi lejegyez magának megint majdnem mindent vastag bukóval.
inflexió,te most levázoltad a 2007-es időszakot.
sztem nem fogják ugyanazt a forgatókönyvet eljátszani.tőkeáttételes pozíciók az én gondolatom szerint meg már likvidálva lettek,és ezért vagyunk 50 ft-on.
Ha tőkeemelés készülődne, az már látszana az árfolyamon, és a fórumon. Még profi lebeszélők sincsenek itt, pedig anélkül egy ilyen részvényben nincsen komoly vásárlás. Én is lesem a belépési lehetőséget, mert hosszú távon nagyon biztos és jó részvénynek tartom, de szerintem mielőtt fordulna, ki fogják likvidáltatni a nagyobb tőkeáttételes pozikat.
Econet topik