nem értem ezt az externetet
tulkép nekik be kéne állni 540-re vevőnek, és nem engedni, hogy 20-30 ft-okért alámenjenek, trédeljenek vele
ha nincs más lehetőség, a végén úgyis odaadjuk neki 545-ért
Én egyáltalán nem foglalkozom az új tulaj elképzelésivel. Számításaim szerint kb 107 Ft árfolyamon vette meg a pakettet, tehát ez lehet a reális ár jelenleg. El nem tudom képzelni, hogy olyanokat tegyen, aminek hatására rövid időn belül 545 fölé mehetne az ár. Tehát marad a vételi ajánlat. 520 alatt én sem likvidálnám szívesen, de hát sosem lehet tudni, hogyan alakulnak a dolgok.
Szia Pandix!
Ígértem, ha vmit megtudok írok, de a jelentés megelőzött, így már csak a tényre tudtam felhívni a figyelmed. Azóta sem találtam meg, hogy mennyi idő áll rendelkezésre az új tulajnak a vételi ajánlat megtételére. Az biztos, hogy jelen esetben kb. 45-46 nap telt el (ha jól számoltam).
Én is dobtam egy részét az externet pakkomnak, de még nem döntöttem mit csinálok a többivel. 520 alatt nem adom, akkor marad az 545-ös ajánlat.És várom az új tulaj mit mond az elképzeléseiről.
Szia bbcontroll !
Kössz, hogy szóltál, hallottam a hírről, de csak most olvastam bele a fórumba.
Elvileg benn állok a könyvben 529-en eladással. Azt nem értem, hogy csütörtökön 540-ig is felment az ár, aztán pénteken már 520-ért sem nagyon vitték.
hétvégén teszek fel új elemzéseket,ha lesz időm elkészíteni.
vhogy nem igazán tetszik nekem a piac.
nincs forgalom.
úgy érzem,hogy a letörést teszteltük vissza tegnap.
ha megnézitek az S&P-s bejegyzésemet és az elemzést,ott jól látható ,hogy az ellenállás 916-920 pont körül van. ( jún 22 bejegyzés)
ráadásul egy fej-váll alakzat van benne.jobb váll rajzolásával.
kíváncsian várom a jövő heti folytatást.
Ez a részvény mostanában mostohagyerkőc volt nálam, kevésbé követem az eseményeket a fesztiváljegyek értékesítésén kívül. Ezért merül fel a botor kérdés bennem, kicsiny csomagom okán: Ez az 545 forint mennyire jó ajánlat az Externetért?
Gondolod véletlenül nem ment?
Semmi hírrel tudtam menni papírok majd dupláig, ez meg......röhejes mai napig.
Nem bízok számottevő emelkedésben a közeljövőbe, legalábbis meggyőzőben.
Itt a "meggyőző"-n van a hengsúly!
Szánalmassal tudnám illetni amit márciusi up óta művelt.Nem néztem utána, de valamirevaló papír nem áll a mélyponttól +10% upban:(
Törölt felhasználó2009. 06. 25. 19:59
igen,externet vege, de akor is a legmelyebb valsagban is kőzel enyi volt min 51,es minden mas ment 30-70%ot
Az Externettel alaposan kiherélték az ecot. Úgy lett volna korrekt, hogy a részvényesek kaptak volna a pakkjuk arányában Externet részvényt.
Nem kaptak.
Ahoy Pandix!
Ha olvasod a sorokat és esetleg még nem értesültél volna róla, ESEMÉNY VAN!Nézz át az externet forumba is, mert esemény van!
Na és persze minden externet tulajnak is szól!
Econet topik