Érdekes beszélgetés alakult ki. A tőzsdén mindig van két tábor. Mindkettőnek mindig komoly érvei vannak. Szvsz az lenne a legjobb, ha aki dobni akarja az gyorsan dobná, aki venni akar, az pedig gyorsan venne. Utána kiderülne mi itt a pálya.
"" Az Externet új tulajdonosai nem szereztek részesedést a DreamComban, ezért az Externet-tulajdon nagy része visszakerült az econet.hu-hoz, illetve annak érdekeltségeihez. "" link
Nekem ezzel vannak gondjaim, főleg a kispapperokban ülve (sza.ozva):
"A megalapozott befektetési döntések meghozatalához elengedhetetlenek a friss és megbízható tőzsdei információk."
EGYSZERŰEN NINCS KORREKT INFO!!
Találgatunk, veszekszünk, mérgeskedünk,stb..... link
Itt csak az a szomorú, hogy ebből csak egy majd a névérték felén forgó szalvétára futja:(
2004 kísért az árfolyam tekintetében.
Durva dolog ez, azóta it fejlődött a cég.
Mondjuk ha azt figyelembe veszem, hogy lenne egy csődközeli állapotban az árfolyam......(szvsz 20 alatt) akkor relatíve fantasztikusan teljesítünk most!!!
Rich érvei alaposak és helytállóak.
Én az 5öst tartom aggasztónak... Volt papír ami háromszorozott az aljától.
Soha nem gondoltam h annyira fosch h nem pattan vissza min 110ig.
A Facebook közösségi oldal segítségével, Magyarországon találta meg 27 éve eltűnt fiát egy brit asszony. A fiút magyar apja hozta magával 1982-ben. Anya és fia a héten újra találkoztak, bár egyelőre tolmácsra van szükségük a beszélgetéshez.
Terjed,egyre többen használják.
az érveid az esés mellett,pont az ellentetje,mikor elindult 200 felettről az esés.
-3 hónappal később kezdett esni mint a többi.
-csak jó hírek jöttek a cégről.
-akkor észrevétlenül adták a papírokat.
-most sztem veszik
-tecnikai alapon én növekvő aljakat látok semmi mást.
Econet topik