Ha abból indulunk ki, h a legtöbb papír az idei mélypontjáról 150-200%-ot csinált (OTP majd 300) és ezt hellyel-közzel tartja is még, akkor az ECO a maga +40%-ával nem valami nagy eredmény, ráadásul ennek felét már vissza is este.
Harmatgyenge, mint a gyorsjelentés volt és sajnos már a spekik is elkerülik.
Ráadásul szvsz az a gáz, h pont egy média cég tart itt, akire nem kellene hasson sem a külker, sem az árfolyam, nincs semmilyen materiális produktuma, amit a válság első vagy második köre letarolt, szóval nekem ez a teljesítmény nulla.
Csak marketinggel la. a dupláját ki kellett volna hozni abból, ami most van, ehelyett sorozatos melléfogások, pü problémák, csalódás, visszalépés. Mindenki csendben messiásként várja vajon hogy zár majd a Sziget, stb fesztivál, ami jó esetben esélyt adhat egy 2 napos rallyra.
De nem szeretnék ennyire kritikus lenni, inkább mindenki soroljon fel 2-3 pozitív értéket, amit a cég teremtett az utóbbi 1 évben, hátha meggyőzi a befektetőket, ha olvassák és elindul végre vele felfelé az árfolyam.
Segítsetek! Lehet hogy nem látok objektíven. Ez a papír tényleg csőd közeli állapotban van? Vagy mi annak az oka, hogy az a szerencsétlen AAA is jobban forog, és emelkedi is akár mint ez? Ennyire rossz ez a papír?De tényleg. Objektíve s...r? Vagy csak a nagyok játszadoznak?
(Mert sajnos technikailag szerintem katasztrófa, ahogyan a papír áll. Ezt ha az 50 megfogja, akkor az már csoda lesz!)
Annyi eladó van, mint égen a csillag, tán még Phyl-ben sincs ennyi. Nem lesz ennek jó vége, nagyon érik az új mélypont. Amikor az OTI beleáll egy 1000 Ft-os koriba itt kő kövön nem marad.
Nem akarom senki kedvét szegni, de itt valóban semmi jele legalább őszig egy normális kereskedésnek, még a bankbetét is jobbnak tűnik most. Persze bármi lehet, még kitörés is. Gondolom aki tartja az is ebben bízik.
Ami még aggasztó:a sziget meg a bulik nem repítik szvsz jelentősen, bármi is az eredmény.Nagyobb dolog kell. 2 éve volt, most nincs, szele sem.
Nincs lövésem, mi lehet durranás már, semmi.
Kész lesz ez sajnos.
Ami itt van azt nem nevezném felhúzásnak.
Soha nem voltam ilyen pesszimista a részvény iránt mint mostanság.
Gyalázatos.
Élet legnagyobb hibája volt, nem beszállni otpbe 1500 körül, szvsz ezzel többen így vagyunk.
Ekkora szívás nincs a béten,mint ezzel a szalvétával.
És ez a hsz nem jelent emelkedést, hiába negatív.
Negatív de IGAZ
Én egy beszűkülést látok, amit hamarosan kitörés követ. Sajnos a macd valóban felfelé jön, de az árfolyam nem mozdul, ami azt is jelentheti, hogy nem eltúlzottan alacsony az árfolyam. Nekem a gondom azzal van, hogy ismerve a régi mondást, ha nem megy felfelé, majd megy lefelé. Ha a nagy emelkedésünknek eljön a korrkciója, akkor a beszűkülés pontosan lefelé történő kitöréshez vezet. Szerintem olyan sokáig nem kell várnunk az emelkedés korrekciójára. Akár a héten, vagy a köv. héten megtörténhet. Ha addig nem tör ki felfelé, akkor esés lesz.
Econet topik