Ezt,hogy az összes papírt begyűjtsék én nevetségesnek tartom.(nincs lóvé)Akkor inkább megvették volna a Szigetet és most mi is stabilan legalább 25%-al magasabban lennénk.Ha nem jön a nyereség az árfolyam sem indul fel.Kellenek a spekik és a befektetők.Most is már nagyon sok papírral rendelkeznek.Én ez miatt gondolom,hogy van a tarsolyban még talán valami.Könyv szerinti értékéhez képest a BÉT legolcsóbb papírja.
Nem értettem a nagy pakkal bent álló puffert... az időhúzást a vételárral kapcsolatban... a hihetetlen nagy mínuszt a gyorsban... a határidős amatőr módra időzített kontikat... semmit!!!
Az egésznek akkor lenne talán értelme, ha sikerül(t) összegereblyézni a papírokat, és gáncsoskodó kisbüfik nélkül lehet egy felfelé kanyart csinálni... ha így gondolkodnak akkor benne lehet a rally...
Én amikor bejelentették akkor 600-700milla közé tippeltem a vételárat,ez 1 kicsit alacsonyabb.Igaz 600 milla kölcsön átvállalást gondoltam.Ha veszem a +100 milla átvállalását (egyéb kölcsön)akkor már majdnem annyi.Ha ebitda + lesz és még kapnak 30-40 millát akkor pont belőttem az árat.(lehet benfentes vagyok?) :-)
Szerintem a hír =re hatástalan lesz mert a nagyok már tudták.Ha a papír el akar indulni akkor kell 1 új jó stratégia,fesztiválok nyereségessége,reklám bevételek növelése,jó negyedéves eredmények,növekvő bevétel növekvő nyereségesség,akvi akár kisebb fejlődő társaságok, jövőre Szigetben részesedés növelése(ha lenne lóvé vagy mód még az idén)és ezek teljesülése esetén 1 év és 250-en áll az árfolyam.
Én ennyire nem értek hozzá mint te,de a megfigyeléseim alapján gondolom amit írtam.15 év tapasztalata alapján.Emlékszem mikor az Econet 60ft környékén hetekig nem mozdult,mert mindkét oldalon milliós tételek voltak.Majd megindult.
..a cég megint új stratégiát hirdet...
majd július 6-án lehet, hogy többet tudunk... link
Eredménytartalék?,- új stratégiára kell a pezó?
Mit fog erre szólni a piac, mert mostanában a forgalom a NULLA !
ez akkor most egész korrekt eladásnak minősíthető? 520 millió "kp" + "átvállalt 700 milliós hitel"... a félmilliárdos bukóra megvan a fedezet.... milyen érdekes, hogy majdnem pont ennyi volt a mínusz....
Econet topik