Az is igaz, hogy 105-től 135-ig nyerőben voltam. Mindent összevetve az Eco biznicem 1nagy@volt, legalább -15%bukóval. Szerintem ezzel senki nem nyert a kicsik közül.
szeva Puleo!
Kb. 30 kisbefektető jegyzett annak idején, sajnos én is. A nagyok között van Nobilis Kristóf, aki kb. 1mrd-ot tett be a kasszába. Én a javát tavaly adtam el 89-en, azóta még néhányszor visszaszálltam minipakkokba sajna. 1jótanács:meneküjjjj!!!!
Törölt felhasználó2006. 01. 26. 14:07
tudja valaki mikor volt 106,mely hónap?
mi van kik 120-on jegyezték,eladták?
nem csak számodra lesz felejtős... azt a lavinát nézd majd meg ha nem kezd majd emelkedni... iiiii, kemény lesz... simán humetfobia lehet urrá... dobálják majd limitre elado meg sehol... a 4oldalas cikkel meg lehet majd törölni a popsit... igen drága wcpapir lenne... Mindez HA!remélem 2hét mulva hahaha lesz ebből a HA-ból, de addig sokan fognak izzadni... azt lehet majd szovegelni, hogy diszkont áron van, meg ocso, meg nem ennyit ér a cég... a piac konyortelen tud lenni...
Sziasztok!
Én a jövő hét közepéig elképzelhetőnek tartok egy leszúrást:) de ha a jöv7 vége felé nem indul meg akkor jöhet itt bármilyen eredmény, számomra felejtős lesz a papper...
3napja kicsuszott az aljáról, lefordulni mégsem fordult... valahogy hihetetlennek tunik hogy ujabb bázisépitésbe kezdjen de hamarosan elválik... eddig nem nagyon tudott 6-10mapnál tovább a fenekén maradni-pláne ilyen mértékü mozgások után... szal én várok egy viszonylag erőssebb elmozdulást inkább fölfele, olyan 6-8-10%ot, aztán vissza ide 68-70köré, ha igy lesz akkor tényleg bázist épitunk...Ellenben szorit az idő... van egy jó gyorsunk, amit meglovagolhatunk, van egy erős támaszunk ahonnan nem eshetunk lejjebb (50, de hiszek a 65ben is), van egy diszkont áru részvényunk, van egy rakás összeskuvés elméletunk..:) Jó sok megválaszolatlan kérdésünk, ja és igen , van egy 4oldalas pijárcikkunk:))) Mindent összevetve optimista vagyok... több az esély pule segberugdosására, mint annak elmaradására....:) Viszont az má tuti hogy én valentin napon nem fogok furdőnadrágban az erzsébet hídon átszaladni... :))))
Vétel 66-70között
Eladás 95-110között
1 hónap, utánna ha nem teljesitett spekulánsoknak kuka, kisbefektetőknek tartás és reménykedés javasolt....
A kockázatok és mellékhatások elkerülése érdekében kérdezze meg brokerét és feleségét.
:)
üdv!
Törölt felhasználó2006. 01. 26. 12:46
hülyeségeket félretéve,tényleg egy bróker mondta,hogy talán elindel,bár nem látok erőt benne és 68-ról van 20 e db-m.
lesz 100 felett,senki nem tudja,majd talán egy jó hír
Econet topik