Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
VERTIKAL Group Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 8154 Polgárdi, Batthyány utca 26. B. ép., cégjegyzékét vezeti a Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága, cégjegyzékszám: 07-10-001447; a továbbiakban „Társaság”) tájékoztatja a tisztelt Befektetőket, hogy az Igazgatóság tagja, Berki Ferenc, 2024. november 8. napján bejelentette, hogy igazgatósági tagságáról lemond. A lemondás új igazgatósági tag megválasztásával, ennek hiányában legkésőbb a bejelentéstől számított hatvanadik napon válik hatályossá.Polgárdi, 2024. november 9.VER
Srácok , akvik után 300mrd-s végső cégérték titeket érdekel? Estmediás már belengette ezelőtt 6 éve, kapott is érte! Hmm, azóta mintha lett volna infláció, tehát már az se 300! Szerintetek mire megy ez a szopi? 150-ig kéretik eldobni, utána jönnek az erős gyerekek, én jól szeretnék élni!
6 dbal kototték fel a végén, miután közel 100 ezret kiboritottak 70en, éljen a nagyszerű és korrekt saját részvény vásárlás, bárcsak ne lenne, no meg a nagyszabású viziók, innen ha háromszoroz az pont 210
PSG ! Nem válaszoltál ! Augusztus előtt milyen néven írogattál ide ? Tudhatnánk,hogy miként gondolkodtál "régebben ". Na jó, még mindig nem érdekel. :-) Éves jelentés ? eredménytermelő képességek ? saját tőke ? mire fel forog az árfolyam 4 X áron ? stb. Ez a BÉT ! Ha itt bármit megtudsz akkor már eladni kell. Az árfolyam előtte a nagy semmire emelkedik. A Májusi vásárlás szerintem csak az előszele volt. A naiv szerintem nem én vagyok itt DE : mindenki csinál amit akar, eszembe sem jutott ,hogy bárkinek is mondjam,hogy vegyen, neked sem. :-) Azért ha bárki egy kicsit is elgondolkodik akkor feltűnhet neki,hogy milyen sokan jönnek ide írogatni, MEGMONDANI ,hogy a DELTA egy "hányás". Majd ha emelkedés van akkor ők bizony nagyot fogtak rajta. Később visszatérnek más néven írogatni. Ez bizony gerinces dolog. Mindegy, én tartom magam az elképzelésemhez. Kívánom a jót. Az energiád talán érdemesebb lenne oda fektetni amelyik részvényt piacképesek tartod. Ennyi. Na, most egy darabig senkit nem fogok itt újra zavarni. Lehet ......................
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.