Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Lelkiismeretesen tartom és venni fogom,egy barátom emléke sarkall.Gyűjtöm,mert Ő ezt várná el tőlem!.Van az amikor egy elvárás felülír mindent!!!! Veszem,mert Ő messze van!
Figyeljetek mar, nem biztos h baj h nem Lesz srv.. eleve egy fék volt a 79 max arfolyammal. Ugyan akkora eselye van annak h vegre lesz normalis kereskedes mintha holnap beszakadna… mosz kb meg is indulhatna felfele. Kivancsian varom, de szerintem legrosszabb eset az lesz h itt maradunk kgy ig.
Szerintem az árfolyam beszakad kb. 57 - 62 közé pénteken és hétfőn, mert sok embernek elmegy a kedve( azaz újra elszedik, akitől lehet) utána meg forgalommal a maradék pár napban megcsinálják az 5 milliárdos forgalmat, hogy megmaradjon a likvid kategória és ebben lesz emelkedés! Undorító egy banda!
Jogszabályi korlát van: Mivel az utolsó elfogadott mérleg fordulónapja DELTA esetében 2023.06.30. volt, így helyesen az SRV-t fel kellett függeszteni. A Ptk. 3:174. §-ának (2) bekezdése szerint a saját üzletrészért nyújtandó ellenérték fedezetének megállapításával összefüggésben a beszámolóban és a közbenső mérlegben foglaltakat a mérleg fordulónapját követő hat hónapon belül lehet figyelembe venni. Így a saját részvény, a saját üzletrész, a visszaváltható részvény visszavásárlásakor csak akkor kell közbenső mérleget készíteni a visszavásárlás Szt.-ben előírt feltételeinek az alátámasztására, ha a legutolsó beszámoló mérlegfordulónapját követően már 6 hónap eltelt.A Ptk. 3:201. és 3:300. §-ai is tartalmazzák a hat hónapos szabályt. Így a jegyzett tőkének a jegyzett tőkén (törzstőkén, alaptőkén) felüli saját tőke terhére történő emelése esetén is csak akkor kötelező a közbenső mérleg készítése a tőkeemelés feltételei teljesülésének igazolására, ha a legutolsó beszámoló mérlegfordulónapját követően már 6 hónap eltelt.
Mert hitt a cégnek, hitt abba h mondjuk két éven belül egy jó kis IT cég lesz. A kis pozitvitast illetőleg akkor lenne igazad, ha kb 250 nél járna 70 helyett.
2019.december 11-én 120-as árfolyam körül 4 m db részvényt adtak kölcsön annó. Következő nap szakadt az árfolyam és meg sem állt 33 Ft-ig. van hír róla hogy már visszavették és visszaadták a gazdájának? Vagy elvitte a cica...
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.