Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ne fokozd kérlek, kérlek!!! Persze szépeket mond ,aztán építi a sok-sok milliárdos birodalmát magántőke alapjaiból ,nyomorba döntve családok ezreit!! Ha legközelebb megy hozzátok kérdezd meg tőle ,miért mennek ki fiataljaink ,középkorujaink külföldre boldogulni😟 Erre mondják, ha halgattál volna bölcsebb maradtál volna😃😃
ja és 2021ben beszédet mondot a faluházba ha ot letél volna lehet elsirod magad én még ojan szép beszédet nem láttam még a jegyzö asszony is sirt pedig a férje vadász
Na ehez érdemben nem szeretnék hozzászólni mert rögtön kitiltanának😃 Élvezd továbbra is viktor lebetonozott járdáját. A családok nagy részét pedig bebetonozta a nyomorúságba😟 Hú basszus, az eszem megáll oda- vissza 😱😱
csak jot tett velünk a viktor ahol lakok a faluba az egész járdát lebetonoszták miota ők vanak épül szépül a falu sokal jobban élek mióta nem abalos faszkalapok vanak ez a maji is stratégiai terv volt hajrá fidesz
Hát persze hogy belement . Nagy stratéga ez az orbán!! Utolsó pillanatig hadakozott, aztán végül csak megszavazta ukránok támogatását, így jut némi ellopni való uniós pénz továbbra is!! Nagyon üdvözölték az uniós bürokraták a döntését 😃 Azt a kurva életbe, de zsivány ez a kolostormalac 😃😃
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.